Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Сердика център

9 - 11. 09 родители безплатно
Сердика център 9 - 11. 09
родители     безплатно
Сподели:

За нас септември е любим! Вълнението от началото на новата учебна година започна и именно на този повод посвещаваме нашето септемврийско събитие.
Специализирано изложение: Всичко от списъка на ученика.

Да се съберем отново на ниво -1 в Сердика Център, за да се вдъхновим за училищното ежедневие.
Подготовката за 15 септември никога не е била по-приятна. Една шопинг разходка! За твое улеснение между 9 и 11 септември ще съберем на едно място задължителните ученически пособия и материали, широк спектър от забавления, игри и дори идеи за артистични и спортни курсове в свободното извънучебно време.

При нас ще бъдат:

АБВ Академия превръщат ученето в игра. Те ще направят демонстрации, в които можеш да се включиш. АБВ Академия е верига училища с фокус върху изучаването на инженерни курсове. Проектът е организатор на курсовете на “Робопартанс” и “Забавна Математика” и създател на серия от собствени STEM курсове с награди от БАИТ.
Calvita ще представят продукти за здрави, умни и енергични деца със силна имунна система.
ORANGE ще се включат с красиви аксесоари, помагала и ученическа литература.
Black & White са утвърден производител на тетрадки, вдъхновени
от най-новите модни тенденции. Големият набор от дизайни и богатият
асортимент гарантират подходящ избор за всеки вкус и възраст. Предлагат и изключително качествените раници BELMIL, на които са ексклузивен представител за България.
Bill Key ще ни предложат да опитаме техните изцяло натурални билкови чайове, произведени в България.
Sunday Habit ще внесат настроение със свежите си и модерни сред учениците щампи на артикули като раници, тетрадки, несесери и други пособия. Те са онлайн платформа, която подкрепя българските влогъри, геймъри и други хора с аудитория в социалните мрежи, предоставяйки им онлайн платформа за електронна търговия, в която да продават рекламни дрехи и аксесоари на своите фенове.
Geneziswear ще се погрижат за часовете по физическо със спортните си облекла, дело на Радо и Ива Кузманови.
Технополис ще представят продукти на Logitech. В периода 9-11.09.2022 г. ще се проведе кампания "Супер уикенд Back to School" със специални цени на стоки за учениците и 20 безлихвени вноски за всички покупки над 300 лв.
Wood house ще ни покажат дървени детски играчки. Всяка от тях е подбрана с изключително внимание към основните изисквания за качество, функционалност и безопасност, установени от европейското и международно законодателство. Дървените играчки са чудесен подарък за всяко малко момче и момиче. Те ще му дадат от своята одухотвореност, ще вдъхновят въображението и мисълта му.
igra4kite.com ще предложат цветни раници и пособия с актуални анимационни герои, богат асортимент предложения за учениците.
SmartyKids Оборище е център за развитие за деца от 4 до 12 г., в който ученето среща приключението. Те ще ни разкажат за курсовете, които предлагат през започващата учебна година.
UWEAR.bg е семейна компания за търговия с лицензни детски стоки от марките LEGO, MINECRAFT, FORTNITE, SUPER MARIO, HARRY POTTER и др. Продуктовото портфолио включва от раници и ученически принадлежности до дрехи и подаръчни артикули. Раниците на UWEAR.bg са здрави, красиви и надеждни. Изпробвани са от хиляди ученици.

Очакваме те!


9 - 11 септември
 Вход свободен

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул. „Ситняково“ 48

Как да стигна:

Трамвай No. 20 – бул. Ситняково
Автобус N. 9, 305, 413 – бул. Стиняково
No. 72, 120 – ул. Оборище

С кола:

За ваше улеснение разполагаме с 1600 паркоместа, разположени на 3 нива.

Такса за паркиране:

Първите 2 (два) часа - БЕЗПЛАТНО       
Започнат трети час – 2 (два) лв
Започнат четвърти час – 2 (два) лв
Започнат пети час – 3 (три) лв.
Всеки започнат следващ час – 3 (три) лв

Контакти:

02/495 21 21
infodesk@serdikacenter.bg
http://serdikacenter.bg/
https://www.facebook.com/serdikacenter.bg

Последна редакция: 31.08.2022 г.

реклама
реклама