Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:
Спонсорирано

Разнообразни по тематика съботни ателиета очакват вашите деца и ученици на възраст между 5 и 12 години в новата локация на училище Откривател на прага на Южния парк (ул. Болград 6).

С все по-студеното време като родител вероятно се чудите как да насърчите детето си да се отдаде на смислени занимания? Имаме предложение.

10 седмици интензивно надграждане или единични посещения по избор в забавна и красива среда с квалифицирани учители и избор на тематика сред които арт занимания, култура, забавна математика, работа с език, история на всичко, английска лаборатория, кулинарни дейности  – учене по интересен и грабващ вниманието начин, така че детето да преживее радостта от знанието и бързото навлизане в детайл.

Вярваме в силата на детския пробуден ум и че той учи, когато е ангажиран, мотивиран и предизвикван. Създадохме образователните ателиета, за да осигурим на малчуганите вълнуващи занимания, в които да изследват, откриват и учат, докато се забавляват.

Всяко дете се развива със собствено темпо и потапянето в една различна от дома и училището образователна среда под опитното менторство на висококвалифицирани учители ще го насърчи за неговото развитие в любимата му област.

Всеки от преподавателите е майстор в своята тема и с любов и търпение вдъхновява креативността и работи за развитие на критичното мислене у всяко дете.

Ателиетата са поле за забавни открития и създаване на нови приятелства. Ако решите да се включите и като родител – ще откриете ателие за развитие на увереността в английския език и за възрастни. Защото ученето е за цял живот, нали?Funmathics се провежда всяка събота от 9:30 до 11:00 часа.

Ще работим и ще се забавляваме в група от 8 ученика по теми от извънкласната подготовка по математика, като детективски задачи, рачешки задачи, нестандартни аритметични действия, магически квадрати и други. Ще решаваме и различни състезателни теми. Целта ни е да се подготвим за състезанията по математика в 4 клас и за кандидатстване в математическите гимназии.

КАПАЦИТЕТ НА ГРУПАТА 8 деца        
ЗА: 10 – 11 годишни
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 10 седмици
ВОДАЧ Любомир Димитров
ТАКСА ЗА КУРСА 120 евро
ТАКСА ЗА 1 ЗАНИМАНИЕ 12 евроКулинарната работилница се провежда всяка събота от 10:00 до 11:30 часа.

Забавно е и не е трудно да сготвим вкусна и здравословна храна с децата ни. Каним всички кулинарни ентусиасти между 6 и 12 години да се забавляваме заедно.
В нашата готварска работилница ще учим основни техники не само в готвенето, но и в сервирането и приготвянето на красива трапеза с щипка вежливост и изисканост. С много любов, интересни игри и готварски предизвикателства ще измайсторим вкусни печива и сладки изкушения.

КАПАЦИТЕТ НА ГРУПАТА 10 деца        
ЗА: 6– 12 годишни
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 10 седмици
ВОДАЧ Магдалена Маджарска
ТАКСА ЗА КУРСА 230 евро
ТАКСА ЗА 1 ЗАНИМАНИЕ 23 евроEnglish Bridge се провежда всяка събота от 10:00 до 11:00 ч.

Ние вярваме, че децата учат по-ефективно, когато са ангажирани, мотивирани и предизвиквани. Разбираме, че всеки ученик учи и се развива с различно темпо и ние уважаваме развитийното ниво на всяко дете. Децата на възраст 5-12 години могат да учат английски в контекста на космополитно образование. Ще изучават красотата на английския език в различни сфери: звуци и формиране на букви, правопис на пъзел думи, идентифициране на звуците в думите. Децата ще четат истории и ще изграждат изречения, използвайки нови думи. Ще развиват въображението си, чрез разказване на истории.

КАПАЦИТЕТ НА ГРУПАТА 12 деца        
ЗА: 5 – 12 годишни
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 10 седмици
ВОДАЧ Рола Хамиде
ТАКСА ЗА КУРСА 200 евро
ТАКСА ЗА 1 ЗАНИМАНИЕ 20 евро„В ателието на художника“ се провежда всяка събота от 12:00 до 13:30 ч.

Важно е детската психика и детското възприятие да се докоснат до атмосферата свързана с изкуството, като част от живота и като част от изграждането на културните ценности на детето. В работилницата децата ще придобият базисни възприятия за цветовете, за изграждането на образ, за композицията, за боравене с всякакъв вид художествени средства и ще прилагат естествени природни материали в изграждането на произведение на изкуството. Ще си говорим за големите имена в изкуството, за интересни минали събития и ще търсим изкуството в заобикалящата ни среда. Всичко това доизгражда и тренира уменията и способностите на децата за концентрация, възприятие, въображение, ориентацията в пространството и най-вече развитие на креативните им умения.
 
КАПАЦИТЕТ НА ГРУПАТА 8 деца        
ЗА: 6 – 12 годишни
ПРОДЪЛЖИТЕЛНОСТ 10 седмици
ВОДАЧ Ванеса Петрова
ТАКСА ЗА КУРСА 190 евро
ТАКСА ЗА 1 ЗАНИМАНИЕ  19 евро

******

За повече информация и записване:
0885 500155
hello@montessorischools.bg
https://montessorischools.bg/

*Необходимо е предварително записване:

-

Къде се намира:

ул. Болград 6

Как да стигна:

Автобус 102; Тролей 7

С кола:

Зелена зона за паркиране

Контакти:

0885 500155
hello@montessorischools.bg
https://montessorischools.bg/

*Необходимо е предварително записване:

-

Последна редакция: 28.10.2022 г.

реклама
реклама