Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

до 28. 2 9-15г. безплатно
до 28. 2
9-15г.     безплатно
Сподели:

Мирослав Боршош: Очакваме творбите на деца от цялата страна в дванадесетото издание на конкурса „Ще ти разкажа приказка”

„Очакваме талантливите и вдъхновени деца отново да участват със свои авторски приказки в конкурса „Ще ти разкажа приказка“. Литературното ни съревнование разкри таланта за писане на стотици деца. Оригинални, забавни и поучителни истории пристигат във всяко издание от цялата страна и дори от живеещи извън границите на родината ни българчета.” – обяви заместник-кметът на София Мирослав Боршош началото на дванадесетото издание на Националния детски конкурс за авторска приказка „Ще ти разкажа приказка“, организиран от Столичната община.

Конкурсът е на свободна тема и в него могат да участват деца в две възрастови категории: 9-12 години и 13-15 години. Творби се приемат до 24.00 ч. на 28 февруари 2023 г. на e-mail: kalendar.kultura.so@gmail.com.

Столичната община издава илюстрован сборник с отличените детски приказки, лаптопи, таблети и книги получават победителите в двете възрастови групи.

Подробна информация за условията на конкурса.

текст: Организаторите

Последна редакция: 29.11.2022 г.

реклама
реклама