Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Парк Възраждане

до 28. 02 всички 1300 лв
1500 лв
Парк Възраждане до 28. 02
всички     1300 лв  1500 лв
Сподели:

„WinterLand” гостува за първи път в България с над 170 инсталации на любими животни, цветя, дървета и много други.

Над 170 светещи инсталации на любими животни, цветя, дървета, футуристични форми огряват парк „Възраждане“ от 20.12.2022 г. Уникалният светещ атракцион отвори врати за първи път в България. Вълшебният парк „WinterLand” ни пренася в традициите на посрещането на китайската нова година и красотата на светещите фенери. Изложбата ще гостува в парк „Възраждане“ до 28 февруари 2023 г. Така София се присъединява към редица градове по света като Ню Йорк, Лондон, Берлин, Хонг Конг и много други, които домакинстват фестивали на китайските фенери с впечатляващи светещи скулптури.

Изложбата „WinterLand” е създадена от собствениците на Coco Agency, съвместно с експерти-дизайнери и инженери от Китай, за да пресъздаде вълшеството на светещите фенери във всяко кътче на земята.

В “WinterLand” приказките оживяват! Паркът разкрива свят, в който ни посрещат впечатляващи светещи тигри насред джунглата, подскачащи над водата делфини, бебе-слонче в реални размери, розови фламинги, градина с гигантски плодове в пъстри цветове и любими герои на децата.

„Компанията ни организира изложби навсякъде по света. Да даваме възможност на хората да се докоснат до красотата на китайските традиции за нас е чест. Независимо в коя страна се намираме, вълшебството, което струи от светещите фигури и настроението, с което те ни зареждат, е винаги едно и също – позитивизъм и пренасяне в детските ни спомени, там, където всичко е възможно. Вярвам, че всеки наш посетител ще се „зарази“ с това настроение и ще излезе с широка усмивка от „WinterLand”.“, разказва Дан Фироуи, собственик на Coco Agency.  
    
В духа на енергийната ефективност, светещите инсталации са създадени с LED-светлини, за да консумират минимално количество енергия.

„WinterLand” ще работи всеки ден, от 14 до 22 ч. Билети за посещение могат да бъдат закупени на мястото на изложбата. Цените за възрастни са 15 лв., а за деца от 3 до 18 г. и пенсионери – 13 лв. Предлага се и семеен билет за вход на двама възрастни и две деца – 50 лв. Деца до 2 г. влизат безплатно.

Къде се намира:

Парк Възраждане

Как да стигна:

Метро - Метростанция Опълченска
Автобус 74, Тролей 1, 5, 7, 3,
Трамвай 5, 10, 3, 8, 4

С кола:

Има изградени паркинги в двата края на парка, но са платени на цената на зелена зона.

Пие ми се вода:

Има три чешми, които все още работят.

Пишка ми се:

Тоалетна, която работи с монети от 1 лев.

Последна редакция: 29.12.2022 г.

31. 05 - 2. 06

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените о ...

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените от Kaufland България Централни хали ще е домакин на 14 събития, подходящи за всеки вкус и член от семейството, като всички активности са ...

Централни хали

31. 05 - 2. 06

всички

безплатно

Централни хали31. 05 - 2. 06
всичкибезплатно

Централни хали

31. 05 - 2. 06 всички безплатно
Централни хали31. 05 - 2. 06
всичкибезплатно

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените от Kaufland България Централни хали ще е домакин на 14 събития, подходящи за всеки вкус и член от семейството, като всички активности ...

Спонсорирано
реклама
реклама