Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Офелиите

12. 02 семейни безплатно
Офелиите 12. 02
семейни     безплатно
Сподели:

За седма поредна година: Зимен семеен празник на Витоша...

„София – европейска столица на спорта“, Столична община и „Мачирски спорт“ ви канят на Зимен семеен празник на Витоша. В местността Офелиите над Златните мостове на 12 февруари 2023 г, неделя, от 11.00 до 13.30 ч. ще се организират няколко развлекателни зимни надпревари и активности:
- 11.00 ч. щафетен паралелен слалом (от 10 до 16-годишни)
- 11.30 ч. семейна надпревара с шейни
- 12.00 ч. конкурс за направа на снежни фигури
- 12.00 ч. забавни игри, надпревари и викторини с много награди

Записванията ще бъдат на място в деня на Феста от 10.00 ч. до 11.00 ч. за ските и от 10.00 до 11.30 ч. за шейните на обособен пункт от организаторите. Участието е със собствена ски-екипировка и шейни. Победителите ще бъдат отличени с предметни награди и медали.

Форматът на надреварата с шейни ще бъде с директни елиминации и ще се определи на място съобразно заявките – спускания за деца с родители или роднини или само за деца.
Регламентът на състезанието със ски е щафетен паралелен слалом с елиминации на отбори, като всеки тим ще се състои и от три деца – при финиширането на първия стартира втория и така до финала на последния техен съотборник. Отборът финиширал пръв от всяко спускане продължава напред към следващите елиминации и така до финала.
По време на спортния празник ски и борд учители ще направят демонстрации и ще помагат безплатно на малките скиори да повишат уменията си.

Програмата за Феста предвижда още множество демонстрации, състезания, забавни надпревари и викторини. На голямата поляна ще се организират весели игри, битка със снежни топки, теглене на въже, конкурс за най-красива украса на шейна, за "снежна визия", за най-голяма снежна топка, за най-атрактивно претъркаляне в снега, ще има планинарски песни на импровизираната сцена и забавни състезания с много награди и др. За това ще помогнат партньорите от Парти агенция KinetoFUN, които отново със своите професионални аниматори и диджей ще се грижат за прекрасното настроение и многото усмивки по детските лица.

Зимен семеен празник е посветен на желанието на хората да живеят активно, да спортуват, да се отдават на физически и забавни занимания през зимата, като се наслаждават на емоциите, които предоставя природата, допълнени с удоволствието от игрите на снега. Целта е да се мотивират децата да се запознаят и да заобичат зимните спортове и забавления.

Гответе се за голямото снежно шоу – Зимен семеен празник 2023. Очакваме ви на 12 февруари, неделя в местността Офелиите на Витоша.

Организатори: Sofia 2018 - Европейска столица на спорта, Столична община и „Мачирски спорт“

Къде:

Офелиите

Къде се намира:

Витоша

Последна редакция: 23.02.2023 г.

реклама
реклама