Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Иде Тодоровден! И всеки, който ни познава, ЗНАЕ, че всичко, което правим е за децата, за животните, за помненето на традициите, за природата, за доброто! И при нас, младите научиха, че празника на конете не е само "кушии и скара", а спомен за предците ни, уважение към конете, към ездачите и към бита на стопаните. При нас младите облякоха носии, научиха народни хора и днес се гордеят с това. Ние учим децата, че всеки, застанал срещу тях, е личност, бил той друго дете, възрастен или животно. Заедно се учим на обич и добродетели!

Ако сте наши съмишленици, заповядайте тази събота, 04.03.2023г. на празника Тодоровден в Конна база "Войнеговци"!

След подготовката на животните, инструкторите и напредналите ни ездачи ще направят конна обиколка на село Войнеговци и в 11:30 ще се върнат обратно в конната база за традиционния обичай по захранване на конете и даруване на ездачите. Ако времето позволява, ще качим децата за няколко минутки на конче, ще има и кът за рисуване на коне.

Можете да си носите храни и напитки и да прекарате време при нас. Останалите ни животни също ще са на празника, за радост на малки и големи. Няма да работим със записване на часове и дълги езди. Тренировка или дълга разходка с кон можете да запишете за 03.03.2023г. (петък, национален празник на РБ) или за 05.03.2023г. (неделя). Тодоровден е в събота!

текст: Организаторите

Къде се намира:

село Войнеговци, община София

Контакти:

087 839 4090
https://www.facebook.com/BulgarianHorseFriends/

Последна редакция: 13.03.2023 г.

реклама
реклама