Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

TechnoMagicLand

1. 06 7+ г 2000 лв
2500 лв
TechnoMagicLand 1. 06
7+ г     2000 лв  2500 лв
Сподели:

Събитие: Денят на науката в Хари Потър в TechnoMagicLand
Дата: 1 юни
Място: TechnoMagicLand

Добре дошли, приятели на TechnoMagicLand! По случай Международния ден на детето, на 1 юни, ние сме подготвили нещо специално за вас и вашето семейство - семейно събитие, посветено на науката в Хари Потър! Изживейте магията на ученето и разкрийте тайните на света на Хогуортс!
Ще видите впечатляващи експерименти, включващи магически пръчки, левитация, възпламеняване, горещина и студ! Има три часови слота на програмата (начални часове: 10:30; 13:30; 16:00 ч.), която е само за семейни посещения - не приемаме организирани групи в този ден, така че можете да се насладите на незабравимо преживяване с вашето семейство.

Подложете на изпитание своите знания в научна викторина с награди и докажете колко добре познавате света на Хари Потър. Искате повече предизвикателства? Няма проблем - нашите ТехноМагове ще ви научат на някои от най-интересните похвати в науката за „правене на магии“.

Продължителността на събитието е 1:30 ч. За цена на билет от 20 лв. за родител и едно дете или 25 лв. за родител и две деца, получавате възможността да се потопите в света на Хари Потър и да споделите това приключение с вашите деца. И не забравяйте - билети ще бъдат налични и на място в деня на събитието! Можете да си купите билет и предварително на касата на центъра.

Очакваме ви на 1 юни в TechnoMagicLand! Подарете на вашето семейство едно запомнящо се преживяване, съчетаващо магия и наука!
Повече информация тук

текст: Организаторите

Къде:

TechnoMagicLand

Къде се намира:

бул. Цариградско шосе 111Б, София Тех Парк

Как да стигна:

Автобус 84,306,184,N1; Тролей5,8, Автобус 1,1К,3,5,6

Работно време:

Вторник - неделя от 10:00 до 18:30 ч. Касата затваря в 17:30 часа.
Понеделник - почивен ден.

Цени за индивидуални посещения:

Билет за дете от 3 до 14 г. - 6лв.
Билет за посетители над 14 г. - 10лв
Деца до 3 г. - безплатно
Семеен ваучер (2 възрастни и 2 деца) - 30 лв.

https://technomagicland.com/bg/exhibition

Контакти:

0889 805 995
0882 905 523
office@technomagicland.com
https://technomagicland.com/
https://www.facebook.com/TechnoMagicLand/

Последна редакция: 18.05.2023 г.

 

Парти градина Смърфони

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти ...

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти градина „Смърфони“  е своеобразен оазис в сърцето на града за забавления, мечти и игри. Откритото небе и огромната по ...

Парти градина Смърфони

семейни

-

Парти градина Смърфони
семейни-

Парти градина Смърфони

- семейни -
Парти градина Смърфони-
семейни-

Парти градина Смърфони

Парти градина Смърфони

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти градина „Смърфони“  е своеобразен оазис в сърцето на града за забавления, мечти и игри. Откритото небе и огромната ...

Спонсорирано
реклама
реклама