Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Park Center Sofia

16, 17. 09 5+ г безплатно
Park Center Sofia 16, 17. 09
5+ г     безплатно
Сподели:

Времето с малчуганите е безценно. Затова, ние от Park Center Sofia, тази година в партньорство с образователната платформа Уча.се, отново организираме страхотно приключение за теб и твоето дете с много награди.

Елате в Park Center Sofia на 16 или 17 септември, включете се в нашата забавна образователна игра „Планини и реки в България“ и можете да спечелите една от над 200 награди - като абонамент за Уча.се или ваучер за кино.

Ще получите приключенска карта с въпроси за красиви природни забележителности, а отговорите се крият в специално разположени станции на територията на търговския център.

На всяко ниво ще има поставени табла, на които са разположени и правилните отговори.

Знаете ли каква е дължината на Дунав мост?
Къде се намира най-високият връх в България?
Кое е древното име на Стара планина?
Ученето е забавно с Park Center!

Очакваме ви на ниво Партер между 11:00 и 19:00 часа, за да получите своята карта и да започнете вашето семейно приключение.
 Всяка попълнена карта с отговори на въпросите, може да ви донесе страхотни награди!

Ако сте отговорили правилно на въпросите, може да спечелите една от над 200 награди, предоставени любезно от магазините в Park Center Sofia и нашия партньор в събитието тази година - Уча.се!

Уча.се е най-награждаваната образователна платформа в България. Със своите над 25 000 видео урока, теста и преговора с мисловни карти тя помага на учениците от 1. до 12. клас да повишат успеха си, да се забавляват и да имат повече свободно време. Съдържанието в Уча.се е разработено от едни от най-добрите специалисти в сферата на образованието в България, а материалите следват напълно официалната училищна програма на МОН. Уча.се ще предоставят следните награди - 103 броя абонамента за платформата https://ucha.se/, от които 3 броя годишни абонамента и 100 броя 7-дневни абонамента.

 16 и 17 септември
 11-19ч.
 Park Center Sofia

Очакваме ви!

МОЛЯ, ИМАЙТЕ ПРЕДВИД, ЧЕ ПО ВРЕМЕ НА СЪБИТИЕТО ЩЕ ИМА ФОТО И ВИДЕО ЗАСНЕМАНЕ!

текст: Организаторите

Къде:

Park Center Sofia

Къде се намира:

бул. „Арсеналски“ 2

Как да стигна:

Метро: Станция "Европейски съюз"
Автобуси № 94 – спирки „Хотел Хемус“ или „Хотел Хилтън“
Автобуси № 102 – спирка „Хотел Хемус“
Автобуси № 72, 76, 204, 604 – спирка „Бул. Черни връх“

С кола:

Безплатен паркинг – 20 минути
Първите 4 часа – 1 лв.
Всеки следващ час – 2 лв.

Контакти :

+359 2 865 7285

www.parkcenter.bg/

Park Center Sofia - Facebook

 

Последна редакция: 28.09.2023 г.

 

Парти градина Смърфони

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти ...

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти градина „Смърфони“  е своеобразен оазис в сърцето на града за забавления, мечти и игри. Откритото небе и огромната по ...

Парти градина Смърфони

семейни

-

Парти градина Смърфони
семейни-

Парти градина Смърфони

- семейни -
Парти градина Смърфони-
семейни-

Парти градина Смърфони

Парти градина Смърфони

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти градина „Смърфони“  е своеобразен оазис в сърцето на града за забавления, мечти и игри. Откритото небе и огромната ...

Спонсорирано
реклама
реклама