Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

- 26 септември 2023 (вторник) – презентация и работилница по Ханбок, Детски Център на Столична библиотека, 11.00 ч. Презентацията ще запознае с историята на корейското национално облекло и с отделните елементи в неговия мъжки и женски вариант, след което малките участници сами ще изработят костюм от корейска двуцветна хартия.

- 27 септември 2023 (сряда) – презентация и работилница по Ханбок, Детски Център на Столична библиотека, 11.00 ч. Презентацията ще запознае с историята на корейското национално облекло и с отделните елементи в неговия мъжки и женски вариант, след което малките участници сами ще изработят костюм от корейска двуцветна хартия.

- 28 септември 2023 (четвъртък) – четене на корейски приказки, Детски Център на Столична библиотека, 15.00 ч. Децата ще чуят някои от най-популярните корейски приказки, преведени на български и ще гледат видеоприказки от колекцията с детска литература на Корейския кът

- 29 септември 2023 (петък) – Клуб „Корейско кино KIDS“ гостува на Детски Център на Столична библиотека, 15.00 ч. Децата ще гледат анимационен филм по една от най-популярните корейски приказки „Кралицата на лястовиците“ („Нолбу и Хънгбу“) 2018, със субтитри на английски език, времетраене: 80 мин.
Материалите са любезно предоставени от Посолството на Република Корея в България

Материалите са любезно предоставени от Посолството на Република Корея в България

Не е необходимо предварително записване.
ОЧАКВАМЕ ВИ

текст: Организаторите

Къде се намира:

пл. Славейков 4

Контакти :

http://www.libsofia.bg
https://www.facebook.com/stolichna.biblioteka/

Как да стигна:

Трамвай - 10, 12, 18
Тролей 9

С кола:

Синя зона

 

Последна редакция: 26.09.2023 г.

реклама
реклама