Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:
Спонсорирано

Детски център „Пет звездички“ предлага почасова занималня за деца от 2г. до 5 г., ателиета за деца от 2г. до 12г., рождени дни и темтични партита, уроци за ученици.

Първоначалният ни замисъл беше да предлагаме занималня за деца от 1-4 клас и предучилищна възраст, но липсата на места в детските градини, оформи една много симпатична мини таргет група - малчугани от 2 до 5 години.

    • Деца, които не са приети в детска градина и имат нужда от общуване с приятелчета и общи игри.

    • Късметлии, на които им предстои да тръгнат на детска градина, имат нужда да свикнат да се отделят от мама и да се запознаят с  режима в детската градина.

    • Майки, все още по майчинство, които имат нужда от някой час за себе си или време за  домакинска работа без малък помощник.

На всички малчугани, отделяме време за нови знания според възрастта - най-малките слушат истории, учат числа, цветове, запознават се времето, превозните средства и др. По-големите се упражняват в писане, оцветяване, свързване и упражнения за фина моторика.

Заниманията ни са полудневни, от 8ч. до 13 ч. Групите са малки, до 12 деца на възраст между 2 и 5 години.Всеки делничен ден, между 10.00 ч. и 11.00 ч., имаме отворен  час, в който каним външни деца (2-5г) с придружител. В този час имаме интересни допълнителни занимания, след които,  даваме възможност за половин час игра в нашия детски кът.

  • Всеки ПОНЕДЕЛНИК от 10.00 ч. до 10.30 ч. – музикално занимание с БОРИСЛАВ МИРЧЕВ, авторът на любимата детска песен „Тръгва детския влак“ и още много незабравими песни за деца. Със своята китатара, Боби Мирчев зарежда с положителна емоция за седмицата, и родители, и деца.
  • Всеки ВТОРНИК, от 10.00 ч. до 10.30 ч.,  с miss Toni,  децата играят игри, пеят песни и слушат истории на английски език.
  • Всяка СРЯДА, 10.00 ч. до 10.30 ч. „ Пет Звездички“ се превръща в истинска сцена за народни танци и хора. Соня Найденова от ансамбъл „Чинари“, има изключителните умения и подход, да увлече дори и децата в ранна детска възраст в магията на българските народни танци.
  • Всеки ЧЕТВЪРТЪК от 10.00 ч. до 10.30 ч. творим  в занимания по детски приложни изкуства, където децата правят произведения на изкуството от природни материали, отпечатъци от ръчички, крачета, хранителни продукти и др.
  • Всеки ПЕТЪК от 9.30 ч. до 10.00 ч., със специалиста по детска йога Руми,   децата имат йога занимание  и по време на детски приказки и истории, правят упражнения за развитие на мускулатурата и дишането.

Всеки вторник вечер, от 18.00 ч. до 19.30 ч. имаме кулинарна работилнца за родители и деца с нашата сладкарка Надя.
Приготвяме екзотични и не много популярни рецепти, които не всеки би рискувал да направи вкъщи. С помощта и съветите на Надя, резултатът е винаги добър.
На чаша вино, родителите ще готвят, а мъниците могат да помагат или да играят в нашия детски кът
Подходящо за родители с деца от 2 до 10 год.През почивните дни,  сме помислили и за по-големите деца от 6 до 12 г. Всяка събота и неделя имаме по няколко работилници – творчески, кулинарни, забавно рисуване, лего роботика. С напътствията  на специалитсти от различни области, погаме на децата да творят, готвят и да се забавляват!Нашият център има и академична част за по-големи ученици. Тъй като искаме да сме максимално полезни в това, в  което сме най-добри и не правим компромис с качеството, предлагаме уроци по:

  • Немски език – разговорен за деца от 4 до 6 години, частни уроци и курсове за ученици от 1 до 10 клас. Преподавател – Десислава Петкова, педагог с дългогодишен опит в чуждоезиковото обучение на предучилщна и начална училищна възраст. Работа по лицензирани учебни системи на издателства Hueber  и Klett.

  • Рисуване - школа по рисуване предназначена за деца от 4-15г. Подготовка за изпитиа ученици в 7-ми и 12-ти клас Свети Лука, НПГПФ,НУИИ”Илия Петров” ЛТУ, ВИАС. Преподавател – Антония Станева, педагог с дългогодишен опит по изобразително изкуство

За повече информация и записване + 359 887 206 595
Занималня "Пет звездички"
уп. "Пиротска"91

*Необходимо е предварително записване:

За повече информация и записване + 359 887 206 595

Къде се намира:

ул. "Пиротска" 91

Как да стигна:

Метростанция Опълченска,
Трамвай 22,
Автобус 60,74; Тролей1,5,7

С кола:

Зелена зона за паркиране

Контакти:

088 720 6595

https://www.facebook.com/Fivestarssofia

*Необходимо е предварително записване:

За повече информация и записване + 359 887 206 595

Последна редакция: 07.03.2024 г.

31. 05 - 2. 06

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените о ...

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените от Kaufland България Централни хали ще е домакин на 14 събития, подходящи за всеки вкус и член от семейството, като всички активности са ...

Централни хали

31. 05 - 2. 06

всички

безплатно

Централни хали31. 05 - 2. 06
всичкибезплатно

Централни хали

31. 05 - 2. 06 всички безплатно
Централни хали31. 05 - 2. 06
всичкибезплатно

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените от Kaufland България Централни хали ще е домакин на 14 събития, подходящи за всеки вкус и член от семейството, като всички активности ...

Спонсорирано
реклама
реклама