Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Offline Entertainment

пон
-
нед
9+ г -
Offline Entertainment пон
-
нед
9+ г    
Сподели:
Спонсорирано

Добре дошли в Offline Entertainment - стаи на загадките, където приключението е в реалния свят, а не на екрана! В епохата на постоянната връзка с технологията, Ние от “Offline” предоставяме възможност за откъсване от дигиталния “Online” свят и потапяне в реални, интерактивни преживявания. Нашите ескейп стаи предоставят многопластово преживяване, където вие и/или вашите деца се превръщате в главни герои от вълнуващ филм. Докато разгадавате загадки и решавате мистерии, времето  ви тече, а сценарият ви води през тайните на “Древен Египет” или кодовете създаденни от коварния хакер.Рожден Ден в Offline Entertainment. Детските рождени дни са специални моменти, които заслужават уникални и незабравими преживявания. В Offline Entertainment, децата могат да се потопят в истински приключения, като същевременно отпразнуват рождения си ден по най-забавния начин. Това е иновативно забавление, в което вашите деца ще прекарат едни незабравими 60 минути в игри и смях, а след това ще се забавляват с приятелите си в нашия парти център.
Празнуването на рожден ден в при нас е повече от просто обикновено събитие - то е истинско приключение, в което децата са главните герои. Специално създадени сценарии и загадки придават увлекателна атмосфера, която децата обичат. Offline Entertainment предлага бягство от стаи на загадките, подходящо за всяка възрастова група.Ескейп стая “Стаята на Хакера”:
На пръв поглед една обикновена стая, но какви ли тайни крие тя? Леговището на хакера ще Ви отведе по следите на известен компютърен хакер, а вашата мисия е да разберете какво планира той и как да го спрете. За целта не са необходими специални компютърни умения. Логическа мисъл, отборна игра и наблюдателност са единственият ключ към успеха. Едно ново преживяване, изпълнено със загадки, логически игри, изненади и много добро настроение.Ескейп стая “Древен Египет”:
История, която ще Ви пренесе в един изцяло различен свят - свят изпълнен с мистерия и древност, автентична атмосфера, която ще Ви откъсне от реалността. Превъплътете се в ролята на група археолози по стъпките към разкриването на древна и дълбоко пазена тайна. Разгадайте мистерията на загадъчната пирамида и открийте могъщ артефакт.Как да организирате празнуване на рожден ден в Offline Entertainment. Ние ще ви помогнем да превърнете всеки ваш специален повод в парти изпълнено с много приключения и внимателно ще се погрижим за всичко свързано с партито ви. Украса, почерпка, торта, интерактивни игри, скриване на подарък в стаята.

1. Изберете темата на стаята. Коя от нашите стаи ще зарадва рожденика и гостите му.
2. Резервирайте място. Свържете се с екипа на Offline Entertainment и резервирайте място за празнуването. Използвайте промокод за 10% отстъпка: SOFIAPLAY, валиден до 31 март 2024г.
3. Пригответе се за приключение. Пренесете се във вълнуващия свят на ескейп стаите и се наслаждавайте на приключението на детския рожден ден.
4. Оставете организирането на празника на нас. Ние ще се погрижим децата да си прекарат страхотно по време на игрите и след това. Ще подгорвим почерпка, рутуала с торта, ще направим снимки.

Текст и снимки: https://offline.bg

*Необходимо е предварително записване:

Използвайте промокод за 10% отстъпка: SOFIAPLAY, валиден до 31 март 2024г.

Пон. - Нед.: 10:00 - 22:00
+359876400055
offline.entertainment.ltd@gmail.com
https://offline.bg/

Къде се намира:

ул. "Русалка" 4, район Оборище

Как да стигна:

Метро – Метростанция Театрална,
Автобус 9, 11,  72, 75,  213, 404,
Трамвай 20, 22

С кола:

Зелена/Синя зона за паркиране

Контакти:

+359876400055
offline.entertainment.ltd@gmail.com
https://offline.bg/
https://www.facebook.com/offline.bg

*Необходимо е предварително записване:

Използвайте промокод за 10% отстъпка: SOFIAPLAY, валиден до 31 март 2024г.

Пон. - Нед.: 10:00 - 22:00
+359876400055
offline.entertainment.ltd@gmail.com
https://offline.bg/

Последна редакция: 21.03.2024 г.

31. 05 - 2. 06

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените о ...

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените от Kaufland България Централни хали ще е домакин на 14 събития, подходящи за всеки вкус и член от семейството, като всички активности са ...

Централни хали

31. 05 - 2. 06

всички

безплатно

Централни хали31. 05 - 2. 06
всичкибезплатно

Централни хали

31. 05 - 2. 06 всички безплатно
Централни хали31. 05 - 2. 06
всичкибезплатно

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените от Kaufland България Централни хали ще е домакин на 14 събития, подходящи за всеки вкус и член от семейството, като всички активности ...

Спонсорирано
реклама
реклама