Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Централни хали

юни 2-8г. безплатно
Централни хали юни
2-8г.     безплатно
Сподели:
Спонсорирано

Всеки уикенд новата градска сцена ще посреща децата с различни събития

Цял куп атрактивни детски събития с образователен, творчески и развлекателен характер очакват гостите на най-новото градско пространство за култура „Сцена Централни хали“. Всеки уикенд през юни, на сутеренния етаж в емблематична сграда, от Kaufland са подготвили за поситетелите богата и разнообразна програма, подходяща за цялото семейство.

Кукленият театър „Чудната къщичка“ на театрална къща „Мариета и Марионета“ ще постави старта на юнската детска програма в Халите. Той ще се проведе на 8 юни от 11 часа и е подходящ за малчугани на възраст между 2 и 8 години.  В неделя водещата на предаването „Социална мрежа“ Милена Янинска и специалистът по детско четене Валентина Стоева ще отговорят на важния за всички четящи деца и техните родители въпрос „За каква възраст е тази книжка?“.  Ако искате да разберете повече за детското четене, книгите и всички важни неща, които трябва да знаем при избора на заглавие, заповядайте на 9 юни (неделя) 2024 г. от 11:30 ч. на  „Сцена Централни хали“. Образователното събитие се организира в партньорство с най-голямата детска книжарница в България Greenwich Junior, които обещават много интересни събития всяка неделя до края на юни.

Следващият уикенд, на 16 юни, децата ще се впуснат по стъпките на археолозите с образователната лекция „Истории от Древна Сердика“, която ще е с участието на Полина Стоянова от Регионалния исторически музей - София.

В събота на 22 юни от 17 часа  малчуганите ще се потопят в приказката „Маргаритка и вкусната храна“. Заедно с Маргаритка ще прочетат избран откъс от текста и след това в детската работолничка ще изработят героите от приказката, както и малки плодове и зеленчуци. Всеки участник ще получи специален стикер и ще има възможностто до си снима с Маргаритка.  

На 23 юни малчуганите могат да се включат в работилницата „Аз съм дизайнер“ и заедно с дизайнерката Яна Аргиропулос да направят първата си корица за книга. Детската програма за месеца ще завърши с образователното събитие „Четем заедно“, което ще запали интереса на най-малките гости на „Сцена Централни хали“ по четенето на художествена литература.

Допълнителна информация за културната програма на Сцена Централни хали, както и детайли за предварителна регистрация и билети за отделните събития ще бъде регулярно публикувана на www.sofia-hali.bg и в социалните мрежи.

За Kaufland България
Kaufland България е лидер в сектора на търговията с годишен оборот от над 2 млрд. лв. и един от най-големите работодатели в страната с екип от близо 7500 служители. През 2024 г. компанията разполага с 66 хипермаркета в 35 града. От старта си през 2006 г. в България до днес Kaufland се стреми да стимулира националната и регионална икономика и инфраструктурата по места с общи инвестиции от 1,6 млрд. лв. Компанията непрекъснато развива своята политика за устойчиво развитие и под мотото „Действията носят промяната“ се ангажира с различни социални и екологични дейности – от използването на енергийно ефективни технологии и проектирането на нови сгради с мисъл за природата, през подкрепата на уязвими групи до намаляването на пластмасата.

Къде се намира:

бул. Княгиня Мария Луиза № 25

Как да стигна:

Метростанция Сердика,
Трамвай 12,18,1,27,20,22

С кола:

Паркинг на магазина,
Синя зона за паркиране

Контакти:

https://www.facebook.com/The.Central.Hall

https://sofia-hali.bg/

Последна редакция: 06.06.2024 г.

юли - септ

Лятна ученическа занималня KoalaKids

По повод стартиране на образователната ни академия, ние от KoalaKids Academy имаме специални промоционални пакети за Вашите деца - за едно пълноценно, вълнуващо и не ...

По повод стартиране на образователната ни академия, ние от KoalaKids Academy имаме специални промоционални пакети за Вашите деца - за едно пълноценно, вълнуващо и незабравимо лято!

KoalaKids Academy

юли - септ

6-12г.

-

KoalaKids Academyюли - септ
6-12г.-

KoalaKids Academy

юли - септ 6-12г. -
KoalaKids Academyюли - септ
6-12г.-

Лятна ученическа занималня KoalaKids

Лятна ученическа занималня KoalaKids

По повод стартиране на образователната ни академия, ние от KoalaKids Academy имаме специални промоционални пакети за Вашите деца - за едно пълноценно, вълнуващо и незабравимо лято!

Спонсорирано
юли, авг

Летен курс „Готови за първи клас“

Безспорно тръгването на училище е изключително важен и емоционален момент за всяко дете и неговото семейство. Това е един нов етап от живота, който е основополагащ, ...

Безспорно тръгването на училище е изключително важен и емоционален момент за всяко дете и неговото семейство. Това е един нов етап от живота, който е основополагащ, както за бъдещето му представяне в училище, така за живота като цяло.Ние от KoalaKids Academy знаем това и по тази при ...

KoalaKids Academy

юли, авг

5-7г.

-

KoalaKids Academyюли, авг
5-7г.-

KoalaKids Academy

юли, авг 5-7г. -
KoalaKids Academyюли, авг
5-7г.-

Летен курс „Готови за първи клас“

Летен курс „Готови за първи клас“

Безспорно тръгването на училище е изключително важен и емоционален момент за всяко дете и неговото семейство. Това е един нов етап от живота, който е основополагащ, както за бъдещето му представяне в училище, така за живота като цяло.Ние от KoalaKids Academy знаем това и по тази ...

Спонсорирано
реклама
реклама