Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

София

пон
-
пет
всички -
Сподели:

Събрали сме над 20 предложения за Пролетна ваканция 2019 - за различни възрасти, за различни интереси, ваканции в София и извън нея - с езда, с рисуване, научни ваканции, тематични ваканции, с малко и много пътувания и най-вече с много игра!

В началото сме написали препоръчителната възраст. Всички предложения са за периода 01-05.04.2019. В някои от тях може да се запишете и само за определен ден, други предлагат целия пакет от 5 дни. Пожелаваме Ви да си изберете най-хубавата ваканция за Вашето дете!

Ето ги и предложенията:

НОВО 4+г.  Capella Play - чакваме ви 5 дни, в които децата ще се сприятеляват, играят в разнообразни игри, участват в активни занимания, пишат домашни и хапват вкусно от включено в програмата детско меню.

9+г.  Подземно приключение Карлуково - ще се катерим, ще влизаме в няколко пещери, ще се спускаме с въжета и естествено ще си говорим около лагерния огън, взирайки се в звездите и правейки планове за следващия ден.

НОВО 5+ г. Пролетна Арт ваканция - Арт клуб Рояна ще се превърне в "Омагьосаното царство" през пролетната ваканция! Под знака на вълшебната изложба на Николай Райнов, неговите приказки и запознаване с принципите на декоративното изкуство - ще творим и ще се забавляваме по цял ден.

7+ г.  Като Айнщайн - гениална ваканция за гениални деца - Пролетно ваканционно училище в Националния политехнически музей

7+ г. Пролетна научна кино ваканция - Науката и киното се обединяват, за да дадат възможност на децата да създадат уникални произведения - научно-популярни филмчета! Всеки ден уникални научни открития и нови познания за науката и киното. Запиши се! Учи и снимай с NIManimations и Nutty scientist! Научнопопулярни филми през пролетната ваканция!

5+ г. Образователен център Лекси – програма в София и еднодневна разходка до комплекса ”Дядо Йоцо” в село Очин дол, предшествана от четене и обсъждане на разказа на Иван Вазов

НОВО - 12+г. Курс "В света на авиацията" за деца -  Учебница "9 музи" и Център за авиационни и космически науки "Младият авиатор" предлагат на Вашето внимание курс за основни авиационни познания и запознаване с авиационните професии.

7+г. 5 стъпки към природата – дневен лагер - пет прекрасни места в близост до София, където природата е рисувала чудни картини милиони години назад. Ще посетим дълбоки дефилета, руйни водопади, свежо зелени гори и поляни, ще играем на воля и ще опознаваме нови места на една крачка разстояние от града.

7+ г. Занималня с езда пролетна ваканция 2019 - конна база Хан Аспарух,  конна база EzdaSofia- Драгалевци

5+ г. ИСТОРИИ ОТ ВЪЛШЕБНИЯ САНДЪК - Медиа Витоша и Цар Асен - програма в София, с която децата ще се забавляват с конна езда, "Шоколадова работилница", "Лов на съкровище" и много други изненади!

5+ г. ВАКАНЦИЯТА!... Моето супер мега яко приключение сред природата, в която ще се учим да играем ГОЛФ, ще участваме в "Шоколадовата работилница", ще яздим коне и ще играем с първите слънчеви лъчи на Витоша и Бонсови поляни!

6+ г. Пролетна активна занималня във Фънтопия - ще усвоим нови знания и умения в следобедните ателиета, ще се разхождаме в парка, ще четем, ще оцветяваме книжки и разбира се, ще се забавляваме на макс на трамплините и катерачните стени.

6+ г. Музейко Пролетна Академия -  пролетна полудневна програма, изпълнена с научни работилници, творчески ателиета и любопитни игри из Детския научен център.

6+ г. „Пролет в музея” - РЕГИОНАЛЕН ИСТОРИЧЕСКИ МУЗЕЙ-СОФИЯ – образователна и творческа програма

5+ г. Пролет в музея – Easyart Bulgariaистория на изкуството и рисуване

6+ г. Интензивен курс по Програмиране за деца по време на Пролетната ваканция - Академия по роботика и програмиране "Слънчице" - В рамките на курса ще програмираме, решаваме логически и състезателни математически задачи, ще създадем различни изобретения и разбира се ще се забавляваме и играем.

2+ г. Щастлива пролетна ваканция - Ваканция, пролет, слънце – време за щастие и вдъхновениe. На който му се налага да остане в София през пролетната ваканция, въобще да не съжалява, защото сме се подготвили точно като за ваканция – забавности всякакви

7+ г. Пролетен лагер за деца с езда и творчески занимания - Конна база „Спарата“/ Sparata Equеstrian Center - Основната цел на творческия  лагер с конна езда е децата да се докоснат максимално до природата и животните и чрез различните занимания, да развият своята креативност, сръчност, фантазия и иновативност

8+ г. TechnoMagicВаканция - TechnoMagicLand - Предстои да творим, да летим, да взривяваме в името на науката и научните открития. И все пак е ваканция! В деня на географията ще се разходим из Витоша. Природен парк Витоша в рамките на Седмица на гората ще ни разкажат каква е науката, която им помага всеки ден да поддържат парка, растенията и животните.

8+ г.  Априлска ваканция - академия за меки умения – Jagadamba - Хижа Малка Юрта, Рила - Меките умения се определят като комбинация от социални умения, комуникативни умения, черти на характера, нагласи, емоционална интелигентност, адаптивност и креативност, които помагат на човека да се адаптира в различни ситуации, да работи добре с другите, да постига целите си и да бъде удовлетворен.

12+ г. Тайните на Ахрида -  един истински научно-изследователски лагер, по време на който ще търсим скъпоценности – материални и духовни, сред загадъчните Източни Родопи. Ще научим повече за минералите и полускъпоценните камъни, ще наблюдаваме диви животни и птици и ще създаваме приятелства.

5+г. Пролетна Ваканция в Детски Център"Късметлийчета" - Нашите приятели знаят, че тук винаги е весело и забавно, че създаваме нови приятелства...

Пожелаваме ви цветна семейна пролет!
Екипът на София играе

За още информация за места и събития за деца в София, посетете сайта ни - София играе или харесайте страницата ни във фейсбук - София играе/ sofia.plays.bg

 

Къде:

София

Къде се намира:

София

Последна редакция: 28.03.2019 г.

реклама
реклама