Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

TechnoMagicLand

пон
-
пет
8-11г. 22000 лв*
TechnoMagicLand пон
-
пет
8-11г.     22000 лв*
Сподели:

От 12 до 16 август сме подготвили поредното предложение под марката #TechnoMagicВаканция - специално за любопитковци от 8 до 11 години.

Този път не се съсредоточаваме върху предметната област на една наука, а правим комбинация от знанието натрупано по физика, химия, математика, информационни технологии и компютърни науки. Научна ваканция - всеки ден отделяме внимание на една научна област, за да знаем повече и да не забравим наученото в училище, през дългите дни на ваканцията.

Предлагаме целодневни занимания от 9:00 до 17:00 часа - съчетание от работилници, научни занимания, свободно време за четене, класически и нови игри на открито, спорт. Прилагаме двата ключови подхода за TechnoMagicLand - "учене чрез правене" и "учене чрез игра", с което правим ваканцията полезна и вълнуваща за любопитковците.

Забавлението е гарантирано! Ще се забавляваме с откривателство, като прилагаме научния подход - в серия от опити и експерименти ще дадем ключови насоки, но откритията ще ги оставим на любопитковците.

Науката е Fun! Знанието никога няма да ви остави да скучаете, дори за миг даже. Няма по-подходящо място за усвояване на знания, създаване на умения и изграждане на трайни навици за учене от магическия свят на робота TML-1 - TechnoMagicLand.

Разпределнието на активностите по дни ще представим в началото на месец август, защото в момента се разработват нови научни занимания, които ще станат част от програмата на Центъра през есента. Въпреки това - не се колебайте! Можете да разчитате на високо качество и професионализъм, за които екипът на TechnoMagicLand гарантира.

Спортните занимания се провеждат на професионални съоръжения, които се намират на територията на Sofia Tech Park и под ръководството на професионални инструктори от Tech-Sport - Тенис клуб и спортни съоръжения. В програмата са включени занимания по тенис, футбол/ баскетбол, разпределени пропорционално в петте дни на ваканцията.

Игрите на открито са комбинация от класически и нови занимателни игри, които се провеждат в изключително добре поддържаното, охраняемо и защитено от автомобилен трафик парково пространство на Sofia Tech Park.

Имате възможност да се възползвате от предложенията за обяд на нашите партньори, за които можете да получите информация на място, по телефона или по имейл. По ваша преценка можете да предвидите домашно приготвена храна, която детето да хапне в удобната и уютна атмосфера, заедно с другите деца.

Разполагаме с 12 места в групата, за да може всяко дете да получи индивидуално внимание.

Таксата за участие за цялата седмица е 220 лв., които можете да заплатите на каса в Центъра или по банков път.

Предложението за изхранване от нашите партньори е в рамките на 6 до 7 лв. Ако решите да се възползвате е необходимо да заявите изхранване за всичките дни в първия ден (понеделник).

Ако нашето предложение е интересно за вас и искате да се възползвате, необходимо е да направите заявка през лесна за попълване форма за регистрация (https://forms.gle/5HGGwou7Ks5j4mzu7). Нужно е да отбележите желанието си за участие в "Научна ваканция от 9:00 до 17:00 часа", което ще намерите в раздел "Седмица от 12.08 до 16.08". След като направите заявка, ние ще се свържем с вас, за да можем да изясним всички важни въпроси, от които зависи приятното и незабравимо приключение на малкия любопитко.

Ако имате въпроси, на които не сме успели да отговорим, не се колебайте да ни потърсите на телефон 0889 805 995 (всеки ден от 9:00 до 19:00 часа, без ПОНЕДЕЛНИК) или ни задайте въпроси на имейл оffice@technomagicland.com

текст: Организаторите

Къде:

TechnoMagicLand

*Необходимо е предварително записване:

Ако нашето предложение е интересно за вас и искате да се възползвате, необходимо е да направите заявка през лесна за попълване форма за регистрация (https://forms.gle/5HGGwou7Ks5j4mzu7

Къде се намира:

бул. Цариградско шосе 111Б, София Тех Парк

Как да стигна:

Автобус 84,306,184,N1; Тролей5,8, Автобус 1,1К,3,5,6

Работно време:

Вторник - неделя от 10:00 до 18:30 ч. Касата затваря в 17:30 часа.
Понеделник - почивен ден.

Цени за индивидуални посещения:

Билет за дете от 3 до 14 г. - 6лв.
Билет за посетители над 14 г. - 10лв
Деца до 3 г. - безплатно
Семеен ваучер (2 възрастни и 2 деца) - 30 лв.

https://technomagicland.com/bg/exhibition

Контакти:

0889 805 995
0882 905 523
office@technomagicland.com
https://technomagicland.com/
https://www.facebook.com/TechnoMagicLand/

*Необходимо е предварително записване:

Ако нашето предложение е интересно за вас и искате да се възползвате, необходимо е да направите заявка през лесна за попълване форма за регистрация (https://forms.gle/5HGGwou7Ks5j4mzu7

Последна редакция: 19.07.2019 г.

 

Парти градина Смърфони

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти ...

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти градина „Смърфони“  е своеобразен оазис в сърцето на града за забавления, мечти и игри. Откритото небе и огромната по ...

Парти градина Смърфони

семейни

-

Парти градина Смърфони
семейни-

Парти градина Смърфони

- семейни -
Парти градина Смърфони-
семейни-

Парти градина Смърфони

Парти градина Смърфони

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти градина „Смърфони“  е своеобразен оазис в сърцето на града за забавления, мечти и игри. Откритото небе и огромната ...

Спонсорирано
реклама
реклама