Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

online

1300 ч 0+ г безплатно*
Сподели:

Безплатни уебинари за психично здраве.
Говорим за:..... Следродилната депресия

„Говорим за:..“ е поредица от безплатни онлайн семинари за психично здраве. През 2020 и 2021 планирам серия от уебинари, в които ще говорим откровенно за различни теми, свързани с психичното здраве.

Всеки последен вторник в месеца ще разгледаме теми като депресия, тервожност, паник атаки, ще говорим за емоциите – за срам, вина и гняв, ще обърнем внимание на различни радстройства при деца и възрастни - разстройство с дефицит на вниманието и хиперактивност, обсесивно компулсивно разтройство, социална тревожност и др.

През месец октомври говорим за следродилната депресия. Ще разгледаме какви са ключовите фактори, повишаващи риска от следридолна депресия, ще разгледаме ккави са симптомите и какво я различава от т.нар. „baby blues“ (родилна тъга). Кога е необходимо да потърсим помощ и има ли нещо, което можем да направим сами в такива ситуации? Каква е ролята на близките и средата? Ще имате възможност да зададате въпроси и да споделите опит ако желаете.

Водещ: Анета Калчева – психолог и психотерапевт. Завършила бакалавърска степен по психология в СУ Св. Климент Охридски и магистър „Артистично психосоциални практики и психодрама“ в НБУ. В момента завършва „Психология на развитието“ в НБУ. Работи като психолог, обучител и фасилитатор от 2006 г., а от 2011 г работи активно и с деца и родители.Завършила е 4 годишно сертификационно обучение в метода „Психодрама с деца“ и от 2015г води терапевтични психодраматични групи за деца.
Има дългогодишен опит във воденето на групи за подготовка на бъдещи родители и обучения на родители.
Работи под супервизия като Гещалт консултант и се обучава за гещалт терапевт към Български институт за гещалт терапия. В продължаващо обучение за психодрама терапевт - „Психодрама, социометрия и групова динамика" към Фондация Психотерапия 2000, обучителна организация, член на БДПГТ и FEPTO.
Създател на "СМисъл" - пространство за обучения, консултации и психотерапия. Работи индивидуално и групово с деца, юноши и възрастни.
Продължителност на онлайн лекцията: 2 ч.

Участието в лекцията е безплатно. Изисква се регистрация!
За записване:
https://forms.gle/K443CRH3wy9fjF6y8

След регистрация ще получите линк за гледане, който ще е активен на 27 октомври от 13.00, когато ще започнем живото предаване.
За контакт: info@smisul.org
тел: 0887 55 68 58

текст: Организаторите

Къде

online

Организатор:

СМисъл

Организатор:

СМисъл

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За записване:
https://forms.gle/K443CRH3wy9fjF6y8

Къде се намира:

online

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За записване:
https://forms.gle/K443CRH3wy9fjF6y8

Последна редакция: 14.10.2020 г.

реклама
реклама