Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Кога мина една година, така и не разбрахме, но се усетихме навреме и решихме да го отбележим подобаващо - рано е да се хвалим с подробна програма, но можем да ви обещаем, че ще е весело!

Както и преди година, ще има занимания за децата, забавления за възрастните и бира за всички! И една голяма сцена с едни големи имена.

текст: Организаторите

Къде се намира:

Витоша планина

Как да стигна:

Маршрут от Златните мостове до х. Червената шапчица -  От крайната спирка на автобуси 63 и 163 до тук се стига за около 25 мин. пеш, но нищо не е сигурно, тъй като по пътя е осеяно с малини.

Втори маршрут - алеята от Златните мостове в посока Офелиите и завиване по черния път от х. Панчо Томов надясно, но отнема два пъти повече време.

Важно!

Силно обезкуражаваме идването до поляната с автомобил. Не искаме цветята и билките да се превръщат в настилка за паркинг, а и е нелегално да идвате до тук с колата си. На картата е отбелязано къде можете да паркирате. Последното възможно място (отбивки от двете страни на пътя точно преди началото на пътеката) е на 5 мин. пеша от нас, а с проходим автомобил трябва поне два пъти повече време за минаване по пътя.

Благодарим предварително на всеки посетил ни пешеходец, а за колоездачите може и да има изненади!

Контакти:

089 999 8775
https://www.facebook.com/littleredridinghut/

Последна редакция: 10.06.2021 г.

реклама
реклама