Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

стадион Академик

1700 ч всички безплатно
Сподели:

С радост обявяваме датите за 11-ото издание на Мини Арт Фест, което ще се проведе в колаборация с фондация „ЕкоОбщност“ и Цирк MagdaClan от Италия.

Кога и къде?
Локация: паркинга пред Стадион „Академик“ в София

На 23, 24 и 25 юли ще имате възможност да посетите циркови работилници, множество спектакли и арт инсталации, а акцентът на програмата е на 24 и 25 юли от 20:00 часа със спектакъла „WeLand“ на Цирк MagdaClan от Италия.
Програмата стартира всеки ден от 17 до 22 часа.

За спектакъла „WeLand“
/24 и 25 юли от 20:00 часа/
Седем циркови артисти, акробати, четирима музиканти, впечатляващ декор и сцена, и много истории за разказване. Това са само част от цифрите, описващи съвременния цирков спектакъл на открито „WeLand“, който ще нахлуе в 10 европейски града това лято, като част от #ClimateOfChange – комуникационна кампания, целяща да информира младите хора за връзката между промените в климата и климатичната миграция. Първата спирка на спектакъла е в София.

Спектакълът ни кара да се замислим за малките неща и ни провокира да станем част от глобалното въздействие за подобряване на климата, като променим нашето мислене, поведение и нагласа.

За програмата на фестивала
Програмата включва още моноспектакъл на Галина Риом-Ройбек, Шизи импро театър, огнено шоу на „Палячи“ от Варна и ще даде възможност за диалог и дебат с основна тема промените в климата. Очакват ни още много интересни събития и дейности, които предстои да обявим скоро.
Пълна програма тук: https://bepf-bg.org/programa-maf11/
Вход свободен!
-------------------------------------
Организатори:
Фондация „ЕкоОбщност“, Фондация Мини Арт, Цирк MagdaClan
Партньори:
WeWorld, Район „Слатина“, Фондация Оpen София
С финансовата подкрепа на:
Програма DEAR, Европейската комисия, НФК
-------------------------------------
За #ClimateOfChange
#ClimateOfChange е общоевропейска комуникационна кампания, водена от италианската организация WeWorld и съфинансирана от Европейската комисия в рамките на програма DEAR, която има за цел да повиши информираността на младите граждани на ЕС за връзката между изменението на климата и миграцията и да ги въвлече в движение, готово не само да промени начина си на живот, но и да подкрепи политики за глобална климатична справедливост.
Повече може да научите на https://climateofchange.info/bulgaria/

текст: Организаторите

Къде се намира:

жк. Гео Милев 1111

Как да стигна:

Автобус 72, 11

С кола:

Свободна за паркиране зона

Последна редакция: 21.07.2021 г.

реклама
реклама