Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

online

1030 ч 7-14г. безплатно
Сподели:

Скъпи млади природолюбители,
И тази година програмата на Лятното зооучилище, организирано от Зоологическа градина – София ще се проведе онлайн в периода 6-23 юли 2021г.. Програмата му ще е достъпна за всички, които искат да се включат на платформата ZOOM. Ще бъдат проведени 10 онлайн срещи на следните теми:

6 юли –„История на зоопарковете и на Зоологическа градина - София“
7 юли  „Професията гледач на животни“
8 юли – „Рекордите в животинския свят“
13 юли – „Професия ветеринарен лекар“
14 юли - „ Зоодетектив – следите на животните“
15 юли – „Как да наблюдаваме и изследваме животни в дивата природа и зоопарка“
20 юли – „Да построим зоопарк“
21 юли – „Животните в изкуството“
22 юли – „Що е биоразнообразие и какви са заплахите за биоразнообразието днес; какво може да направи всеки един от нас в своето ежедневие?“
23 юли – „Образователна и природозащитна роля на зоопарковете и тяхното значение за спасяването на застрашените видове“

Дистанционното онлайн обучение ще се провежда от служителите на Екологичния научно-образователен център, които са магистри по Екология и имат опит в презентирането и създаването на образователни програми в зоопарка. Ще се включат и гледачи от зоопарка, ветеринарен лекар и наши сътрудници, които са участвали в провеждането на Лятното зооучилище в предишни години. В презентациите ще бъдат включени и много видеоклипове и снимки, направени в зоопарка и с високо качество и интересно съдържание.

Програмата е подходяща за деца от 7 до 14г. Линковете към срещите, които ще се провеждат в ZOOM, ще бъдат публикувани като събития във Фейсбук профила на Софийския зоопарк: https://www.facebook.com/zoosf/ В събитията ще бъдат публикувани и подробностите като час на начало на срещата, лектори и др. полезна информация. Участието в срещите ще е безплатно и без предварителна заявка за участие. Заповядайте, очакваме ви!

текст: Организаторите

Къде

online

Къде се намира:

online

Последна редакция: 21.07.2021 г.

реклама
реклама