Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Градската градина

1200 ч всички безплатно
Сподели:

Заповядайте на традиционния празничен концерт по случай 24 май - Деня на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност. Очакваме Ви с цялото Ви семейство пред Народния театър „Иван Вазов, на 24 май /вторник/ от 12 до 16 ч. Входът е свободен.

В концерта ще се изявят над 500 ученици от столичните училища, представяйки на голяма сцена своите умения в българските народни песни и танци.

Тази година в концерта ще участват ученици от Национално музикално училище „Любомир Пипков“, НГДЕК „Константин Кирил Философ“, 144 СУ „Народни будители“, 120 ОУ „Г. С. Раковски“, ученици от 1 клас, 67 ОУ „Васил Друмев“, 92 ОУ, ДГ №200 „Цветен рай“, 85 СУ „Отец Паисий“, НДД, 39 СУ „П. Динеков“, 91 НЕГ, ПЧМГ и др.

Празничното честване се организра за единайста поредна година от Регионалното управление на образованието София–град и традиционно е подкрепяно от вносителя на SKODA за България - Еуратек ООД. Концертът цели да запази живи традициите в честването на този светъл празник и да даде възможност за изява на талантливи български деца и ученици от столичните училища и детски градини.

Заповядайте да отпразнуваме заедно 24 май и да подкрепим с аплодисменти изпълненията на таланливите български деца!
Вход свободен!

Намерете още предложения за празничния ден на този линк.

текст: Организаторите

Къде се намира:

Градската градина

Как да стигна:

Метро - станция Сердика
Тролей 9
Трамвай 10, 12, 18

С кола:

Синя зона - 2 лв/ч, SMS на 1302, до 2 часа
Работни дни: 8 - 19 ч, събота: 8 - 14 ч.
Има паркинги в района около Народен театър "Иван Вазов", които са синя зона.

Последна редакция: 23.05.2022 г.

реклама
реклама