Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

10 Юли 2022 - неделя

Градината на розите

1100 ч 3+ г 1000 лв*
Градината на розите 1100 ч
3+ г     1000 лв*
Сподели:

Смешно е авторски спектакъл на Петя Недева, разказващ една история за Страшното, в която Смешното и Сериозното си играят и така се заиграват, че става трудно да се разпознаят кой кой е?
Хората, Кучето, Дървото, Слънцето, Луната, Драконът, Малката Буря, Планината с река, Пеперудата и ...едно момиченце - герои в Голямото и Малкото - всички с готовност помагат на историята в най- важното - карат Въображението да подскача, да се движи, да лети...
Защото в края на спектакъла, всеки ще получи вълшебна възможност да...направи Своята стъпка в един свят, където Всички Заедно с Радост Творят.
Спектакълът е осъществен с подкрепата на Национален фонд” Култура”.

Продължителност: 40 мин. *

КОГА: 10-ти юли, неделя
КЪДЕ: ул. "Цветна градина" №12
Валдорфска детска градина "Градината на розите"
Спектакълът ще се състои вътре в градината, НА ЗАКРИТО
НАЧАЛО: 11:00ч.
Вход дете: 10лв.
Вход възрастен: 10лв.
Плаща се в деня на събитието на входа.
Местата са ограничени. Необходимо е ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ на: gradinata.na.rozite@gmail.com или на лично съобщение на Валдорфска детска градина Градината на розите във ФБ messenger до 17ч. в събота, 9-ти юли.

Очакваме ви!
----------------
"През последните години представям авторски спектакли пред детска публика. И все по-често, когато застана пред децата се чувствам като Разказвача, който пътува със своите истории и напомня на другите Важните неща , които скрояват живота, също забравените или изоставени мечти, защото не е ли мечтата зрънцето Добро, което може да отгледаме и споделим за радост и напредък за всички! От древни времена Разказвачите кръстосват Земята – пресмятат Старото и подсказват Новото, чакани - особено от децата и закриляни, вечно движещи се като в безмитна зона. Историите им са необходими за другите и затова не се облагат с митото на всекидневието."

Петя Недева твори с талант и вдъхновение съчетавайки изкуствата на музиката, кукления театър, танца, словото. От дете учи музика и завършва Музикално училище ” Христина Морфова”, Стара Загора със специалност фагот. Продължава образованието си в НАТФИЗ “ Кръстьо Сарафов”, специалност Куклено актьорско майсторство при основателя на Куклената катедра- професор Атанас Илков.
Следват многобройни успешни сценични изяви както в страната , така и в чужбина, някои, от които в САЩ , Ню Йорк, Театър “Ла Мама”, Великобритания, Лондон , Театър” Янг Вик”, Монголия, Улан Батор, Национален театър за опера и балет.
Като композитор Петя Недева твори за театрални постановки представяни от Театър “ Пъзел” Монреал, Канада, Столичен Куклен театър, Държавен Куклен театър, Пловдив, Театър София.
Последните години представя авторски спектакли за младите зрители.
Най- новите -“ Музикалница” и “Смешно” са реализирани с подкрепата на Национален фонд “ Култура”.

* 40 мин. е частта, която се представя от актьора. Финалът на спектакъла включва творческо участие на публиката- рисуване, изработване на кукли...Тази част може да се нарече свободна и времетраенето зависи от участниците в нея.

текст: Организаторите

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Необходимо е ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ на: gradinata.na.rozite@gmail.com или на лично съобщение на Валдорфска детска градина Градината на розите във ФБ messenger до 17ч. в събота, 9-ти юли.

Къде се намира:

ул. Цветна градина 12

Как да стигна:

Метростанция Европейски съюз
Тролей 7, Автобус 102, 94

С кола:

Зелена за паркиране зона

Контакти:

088 789 0025
garden.of.roses@gmail.com

https://gardenofroses.bg

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Необходимо е ПРЕДВАРИТЕЛНО ЗАПИСВАНЕ на: gradinata.na.rozite@gmail.com или на лично съобщение на Валдорфска детска градина Градината на розите във ФБ messenger до 17ч. в събота, 9-ти юли.

Последна редакция: 05.07.2022 г.

реклама
реклама