Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Южен парк

1000 ч всички -
Сподели:

Спортна организация „We love Aerobics“ (Ние обичаме аеробиката) със съдействието на образователен център „Фитнес Училище ProSkills“ организира спортно развлекателно събитие в Южен парк.

Събитието няма състезателен характер и има за цел да популяризира активния и здравословен начин на живот на градския човек и да насърчи хората към повече движение и спорт. Инициативата е насочена към развитие на социалните умения на хората чрез спортни активности, поднесени по забавен и достъпен начин.

Събитието включва и спортно развлекателни игри за малки и големи, както и аеробни тренировки, презентирани от популярни фитнес инструктори на специално изградено съоръжение(сцена).

Ще ви срещнем с нашите презентъри, гости на фестивала ни, които ще представям тренировки, като Зумба, Пилатес, ДенсЕкстрийм, КомбатЕкстрийм, Аероденс, Табата това са една част от тренировките, които ще може да вземете участие.
Програмата включва и награди, които ще бъдат осигурени от нашите партньори и спонсори на събитието.
Не пропускайте да станете част от най-горещото събитие това лято и да си тръгнете с награда, като колело, релаксиращ масаж или членска карта във фитнес зала?

Предстоящият спортен форум е насочена към жителите и гостите на София и ще предложи широка гама спортни занимания под ръководството на професионални треньори и инструктори.

Събитието ни ще се проведе в рамките на един ден в Южен Парк – 23 юли /събота/. В часовия трафик от 10:00 часа до 18:00 часа. Програмата ще бъде съобразена с всички изисквания на Столична Община за провеждането на едно безопасно спортно събитие, на основание нормативни изисквания и установени мерки.

Игри, награди, томболи и още….

Събитието се реализира с подкрепата на Столична община – Календар на културните събития.
София – 23 юли – We Love Aerobics!

текст: Организаторите

Къде се намира:

Южен парк

Как да стигнем:

Автобул 74, 76, 102, Тролей 8

С кола:

Има няколко малки паркингчета по периферията на парка, но като цяло в празнични дни се търси доста.

Пие ми се вода:

Носете си водичка, в парка се продава вода на различни места, но на каква цена...

Пишка ми се:

Тоалетната в частта към улица Нишава е просторна и чиста и платена. Има и химически тоалетни на различни места.

Купи ми го:

Ако познавате парка, може тактически да се опитате да избегнете зоните със сергийки, но това действа само при по-малки деца. При по-големите деца, може да пробвате предварително да се уговорите за броя на нещата, които ще купите - например само 2, детето да си знае, че не може и сладолед и надуваема пързалка и патета и царевица и...

Последна редакция: 20.07.2022 г.

реклама
реклама