Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

30 Сеп 2022 - петък

online

1800 ч родители 1600 лв
online 1800 ч
родители     1600 лв
Сподели:

Детският поглед, детското прозрение за Света крият много повече смисъл, отколкото дори можем да предположим. В ежедневието си родителите са изправени пред множество сюжети - с хубав и не толкова щастлив край и развръзка. Понякога има моменти и изблици на гняв, агресия, караници пред децата. И всичко това не остава скрито и покрито за очите и ушите на децата. В други дни, обаче, семейната хармония е обзела дома и цари спокойствие и уют. Тогава децата се чувстват сигурни и уравновесени, защитени и обгрижвани, обичани и възприемани такива, каквито са.

Какво най-често виждат децата през очите си не е ясно, но можем да поговорим какво те виждат през очите на своите родители - дали е щастие, или тъга, дали е умора или самота, дали е любов или гняв, дали е спокойствие или безпокойство, децата усещат и разбират всичко през своята чиста детска призма за Света.

Наш специален гост по темата ще бъде Александра Алгафари, психотерапевт.

Кога: 30 септември, петък, от 18 часа.

ЛИНК ЗА ПОВЕЧЕ ИНФОРМАЦИЯ И ЗАПИСВАНЕ

Събитието ще се проведе в затворен формат през платформата Zoom. Всеки, който закупи достъп ще получи на имейл адреса си детайли за срещата. След провеждане на уебинара в рамките на няколко дни се изпраща и запис от разговора със специалиста.

Организатор: TALKS.

Къде

online

Къде се намира:

online

Последна редакция: 01.09.2022 г.

реклама
реклама