Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

24 Сеп 2022 - събота

Sofia Summer Fest

1100 ч 3+ г -
Sofia Summer Fest 1100 ч
3+ г    
Сподели:

Авторски куклен спектакъл на Петя Недева, в който героите идват от музикалния свят. Главният герой Додо Ресол е гмуркач- откривател на забравени тонове.
В безкрайния Океан на Звуците живеят многобройните потомци на два големи рода - потомците на Тон и потомците на Шум. Къде се намира този океан?- Във Великата Тишина, разбира се- точно на стъпка от Там, където извират Всички неща.

Един ден Додо Ресол обаче не може да посети Океана на Звуците, а трябва непременно да намери забравената песничка на едно делфинче в беда. Додо не открива “най- важното”, с което влиза в Океана. Кое е то? Кой ще му помогне?

И както става и в живота, в такъв момент срещаш Някой, който има ключа или знае пътя. За Додо това е Музикалница- смешна, радостна, чудата, идваща от Музика и много готова да помогне- само, че бързаща.

Ритъмчо, г-н Метроном са част от приятелите, които Музикалница ще включи в приключението. Цяло ято ноти ще се опита да помогне. Дали ще успеят?
Представлението е интерактивно. Публиката се включва за да спаси заедно с Додо песничката на делфинчето. Всички музицират и така неусетно светът на Музиката става тъй близък, съвсем като, че го докосваш с ръка.

текст: Организаторите

Къде се намира:

Южен парк II, зад музея „Земята и хората“

Как да стигна:

Метро – метростанция „Европейски съюз“,
Тролей 7, Автобус 102,94

С кола:

Зелена зона за паркиране

Контакти:

https://www.facebook.com/sofiasummerfest/

http://sofiasummerfest.bg/

Последна редакция: 15.09.2022 г.

реклама
реклама