Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

25 Ное 2022 - петък

София Тех Парк

1200 ч 10+ г безплатно
София Тех Парк 1200 ч
10+ г     безплатно
Сподели:

За осма поредна година „Базар на професиите” ще срещне стотици деца и младежи с мечтаните им професии, представени от водещи компании и професионалисти. На 25 и 26 ноември в София Тех Парк млади мечтатели на възраст между 10 и 23 години ще участват в организираната от Българската мрежа на Глобалния договор на ООН (БМГД) инициатива, която подпомага ранното кариерното ориентиране и насърчава съзнателния избор на професия. Събитието е с вход свободен.

Базарът ще е отворен за посетители:
12-18 ч., петък, 25 ноември
10-18 ч. събота, 26 ноември
Входът е свободен. Няма регистрация за индивидуални посещения.
Регистрация се изисква единствено за групови училищни посещения.
Ако сте ученици между 5 и 12 клас, студенти, родители, учители - заповядайте!

За "Базара на професиите"
„Базар на професиите” е най-голямото публично изложение за представяне пред ученици на професии от компании и професионалисти. Проектът е продължение на „Гордея се с труда на моите родители”, но показва и професии извън рамките на компаниите - традиционни, но значими за обществото като лекар, учител, писател, както и нови и придобиващи широка популярност, и такива, които се очаква да бъдат необходими и търсени в бъдеще.
Още от първото си издание „Базар на професиите” бе припознат от бизнеса като общественополезна инициатива и днес компаниите и организациите обогатяват участието си чрез включване с няколко формата – изложбени щандове, работилници, индивидуални лекции и участие в дискусии. Различните форми на интеракция с младежите ще направят и досега им до професиите запомнящ се.

Хибридният формат на събитието – възможностите за стрийминг на част от представянията и разговорите по професии, ще даде възможност на повече деца и младежи да се запознаят с широка палитра от професии и перспективи за реализация.

Осмото издание на „Базар на професиите” се осъществява с медийното партньорство на Investor.bg, Bulgaria ON AIR., Az-jenata.bg, Dnes.bg, Rabota.bg, BGlobal, b2b Media, Danibon, Аз чета, Сега.

Компаниите, които представят своите професии са:
Асарел Медет, ДМ България, Enery Bulgaria, Кауфланд България, Карго партнер, Кока-кола ХБК, ТЕЦ КонтурГлобал Марица Изток 3, VMWare, Лидл България, Овергаз, ТехноЛогика, СОФ Кънект (Летище София), Фесто Производство, Schneider Electric България,Солвей Соди, Байер България, Българско школо, Център за подкрепа за личностно развитие и кариерно консултиране - София.

текст: Организаторите

Къде се намира:

бул. Цариградско шосе №111Б

Как да стигна:

Автобус - 84, 306, Тролей - 5, 8

Контакти:

http://sofiatech.bg/

 

Последна редакция: 25.11.2022 г.

реклама
реклама