Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Be a FitKid

1000 ч 1,5 - 3,5г. 1500 лв*
1100 ч
Сподели:

Коли, камиони, автобуси, влакове ... кое дете не ги обича. Затова и тази седмица BABYGYM, заниманието за деца от 1,5 до 3,5 години, ще бъде посветено именно на тях.
Започваме с прочит на една симпатична книжка по темата - "Лиса Шофьор", която можете да чуете в подкаста Приказки за Пи в Spotify:
https://spoti.fi/41YyTZc
След историята с поука продължаваме към любимите ни танци, игри и упражнения, като голяма част от тях ще са вдъхновени от превозните средства:
- Ще играем на сфетофар;
- Ще пускаме колички по писта;
- Ще се возим на такси-барбарон и още, и още забавления, в които са намесени бръмчащите любимци на децата.

Заповядайте на BABYGYM с превозните средства!

Какво е BABYGYM?
- Занимание, което цели хармоничното развитие на мускулатурата, подобряване на координацията и равновесието в периода на най-активен растеж на детето. Всичко това е поднесено чрез игрови подход, много музика, любими персонажи от детските приказки и ежедневие и съобразено с особеностите на възрастта. Забавлението за децата в BABYGYM е приоритет, а то неминуемо води до всички останали ползи.

За кого е подходящ BABYGYM?
- За деца от 1.5 до 3.5 години.

Колко продължава BABYGYM?
- 50 минути.
Как става записването за BABYGYM?
- Запишете на телефон 0883362828.

Кой води BABYGYM?
- Валерия е дипломиран кинезитерапевт с интереси в профилактика на здравето и изправителна гимнастика. Работи с деца от над 12 години, като провежда групови занимания за деца от 1,5 до 14 години по танци, изправителна и бебешка гимнастика.

Броят на местата е ограничен до 10, цената е 15 лв. за дете + родител. Можете да заплатите посещението си през ПОС терминал.

текст: Организаторите

Къде

Be a FitKid

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Запишете на телефон 0883362828.

Къде се намира:

ул. Златовръх 63

Как да стигна:

Автобус 120,88,67,102,94,73

С кола:

Зелена зона за паркиране

Контакти:

088 336 2828
https://www.facebook.com/beafitkid6/

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Запишете на телефон 0883362828.

Последна редакция: 25.05.2023 г.

юни - септ

Лятна академия по програмиране за деца от 6 до 11 години

Програмата на MindHub Summer Camp включва 20 независими тематични дни, всеки от които е посветен на програмирането на игри, разказването на интерактивни истории и пр ...

Програмата на MindHub Summer Camp включва 20 независими тематични дни, всеки от които е посветен на програмирането на игри, разказването на интерактивни истории и програмиране поведението на роботи на съответната седмична тематика. Всеки участник може да се запише за период от ЕДНА, ДВЕ, ТРИ или ЧЕТ ...

MindHub

юни - септ

6-11г.

-

MindHub

юни - септ 6-11г. -

Лятна академия по програмиране за деца от 6 до 11 години

Лятна академия по програмиране за деца от 6 до 11 години

Програмата на MindHub Summer Camp включва 20 независими тематични дни, всеки от които е посветен на програмирането на игри, разказването на интерактивни истории и програмиране поведението на роботи на съответната седмична тематика. Всеки участник може да се запише за период от ЕДНА, ДВЕ, ТРИ или ...

Спонсорирано
реклама
реклама