Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

26 Май 2023 - петък

StemY

- 6-12г. -
StemY
6-12г.    
Сподели:
Спонсорирано

Добре дошли на нашето лятно STEAM приключение “Стани Млад инженер с Алекс и Стив!”

Подгответе се за незабравимо изживяване, което съчетава най-доброто от науката, технологиите, инженерството, изкуството и математиката(STEAM). В тази уникална лятна занималня, ние събираме вълнението на инженерството, най-новите технологии и красотата на изкуството, докато се забавляваме и учим. Присъединете се към нас това лято за изключително приключение, където ученето и играта се срещат под слънцето!

Ние от StemY като родители също искаме най-доброто за своите деца и затова се стремим да създадем изключително образователно изживяване за нашите ученици.

Ето няколко причини да изберете нашата лятна академия:

Вълнуваща и полезна учебна програма: Внимателно подготвеният ни учебен план обхваща широк спектър от дисциплини в областта на STEAM, което гарантира, че Вашето дете ще бъде запознато с разнообразни нови концепции и идеи, като надгражда съществуващите си умения.

Опитни преподаватели: Нашият екип от отдадени преподаватели са експерти в образованието и предоставят на децата нужните им подкрепа и насоки, за да се справят отлично с поставените задачи.

Приложение в реалния свят: Ние се фокусираме върху преподаването на умения, които имат практическо приложение в реалния свят, развивайки чувство за любопитство и актуалност, което има за цел да насърчи Вашето дете да се учи и след края на лятото, прекарано с нас.

Уменията, които децата ще придобият:

Научна грамотност: Нашите летни занимания насърчават децата да развият научно-изследователски подход при справянето с различни предизвикателства. Всяка дейност предизвиква тяхното критично и аналитично мислене, като им помага да развият способността да решават сложни проблеми и да вземат информирани решения.

Математическа грамотност: В създадените практически дейности всяко дете ще има възможност да използва математическите знания и подходи в истински житейски ситуации. Чрез използването на конкретни данни и реални казуси развиваме логическото и аналитично мислене, което помага на децата да осъзнаят практическото приложение на математиката.

Креативно и абстрактно мислене: Чрез арт и технологични проекти, децата ще имат възможност да разкрият своя творчески потенциал. Те ще се научат да използват различни материали и инструменти, за да създадат свои произведения на изкуството и да предложат иновативни решения на предизвикателства свързани с технологии.

Дигитална грамотност: чрез използване на различни видове технологии децата придобиват редица компетентности, които са от съществено значение за тях, за да се справят успешно в днешния технологично ориентиран свят. Тези умения включват знания как децата да достъпват, създават, оценяват и комуникират информация, използвайки цифрови инструменти и платформи.

Умение за вземане на решения: Чрез роботика, инженерни задачи и математически главоблъсканици, децата ще се научат да анализират и решават разнообразни проблеми. Докато децата се справят с различни предизвикателства, те ще научат да се адаптират към нови ситуации и ще развият устойчивостта, необходима за упоритост и успех.

Ефективно сътрудничество: Груповите проекти и дейности ще помогнат на децата да разберат значението на сътрудничеството и ефективната комуникация. Те ще се научат да обсъждат идеи, да се вслушват в мненията на другите и да работят заедно, за да постигнат общи цели.

Емоционална и социална интелигентност: Децата ще се научат да осъзнават и разпознават, както собствените си, така и чуждите емоции и действия. Децата ще развиват своята способност да разбират, управляват и изразяват собствените си емоции, както и да взаимодействат ефективно с другите.

Тези качества и умения се развиват чрез специално разработени дейности и предизвикателства, които са адаптирани към възрастта и уменията на децата. Всички тези аспекти на нашата лятна STEAM занималня са насочени към подготовката на Вашето дете за успешен и пълноценен живот, като същевременно им предоставя забавна и стимулираща среда, в която да се развиват и растат. Нашите обучители и екип подкрепят децата през целия процес на обучение, като се фокусират върху индивидуалните им нужди и предпочитания.

Нашият отдаден  екип от учители ще преведе Вашите деца през интерактивно и вълнуващо изживяване, като покаже света на STEAM чрез завладяващи истории, практически занимания и забавни игри!

За всеки участник в лятната ни занималня сме предвидили сертификат за постижения и награда на края на всяка седмица!
Не изпускайте тази страхотна възможност да обогатите Вашето дете!

Регистрирайте се сега, за да осигурите място на детето Ви, тъй като местата са ограничени.

Връзка за цени и регистрация:

https://www.stem-y.com/bg/summer-2023

Локации:

Гр. София
    ж.к. Лозенец - ул. “Ведрина” 8 - 0897970299
    Sofia Summer Fest - Южен парк ll – 0897970299 / 0878778738
    ж.к. Надежда 3 - ул. “Кумановски бой” 3, бл. 321, партер - 0878778738

 Имейл: support@stem-y.com / info@stem-y.com

Къде

StemY

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

https://www.stem-y.com/bg/summer-2023

Къде се намира:

StemY

Контакти:

+359 878 77 87 38
info@stem-y.com
https://www.stem-y.com/bg

StemY - зала Лозенец: ул. „Ведрина 8“, жк. Лозенец

+359 897 97 02 99

Автобус 120,88, 94, 102
Зелена зона за паркиране

StemY - зала Надежда: ул. „Кумановски бой“ 3, бл. 321, партер

+359 878 77 87 38

Автобус 285, 83, 86
Свободна зона за паркиране

StemY - Sofia Summer Fest: Южен парк ll

+359 897 97 02 99
+359 878 77 87 38

Метростанция Европейски съюз
Автобус 94,102,109; Тролей7

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

https://www.stem-y.com/bg/summer-2023

Последна редакция: 12.05.2023 г.

 

Парти градина Смърфони

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти ...

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти градина „Смърфони“  е своеобразен оазис в сърцето на града за забавления, мечти и игри. Откритото небе и огромната по ...

Парти градина Смърфони

семейни

-

Парти градина Смърфони
семейни-

Парти градина Смърфони

- семейни -
Парти градина Смърфони-
семейни-

Парти градина Смърфони

Парти градина Смърфони

Детски парти клуб Смърфони Ви приветства и в своята лятна градина за Партита. Градината е на различна локация и се намира в кв. Витоша, ул. Ангел Каралийчев 4. Парти градина „Смърфони“  е своеобразен оазис в сърцето на града за забавления, мечти и игри. Откритото небе и огромната ...

Спонсорирано
реклама
реклама