Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

03 Юни 2023 - събота

Борисова градина

1100 ч всички безплатно
Борисова градина 1100 ч
всички     безплатно
Сподели:

ЛАЙЪНС КЛУБ СОФИЯ ДИАМАНТ
има удоволствието да Ви покани на ПРАЗНИК ЗА ДЕЦАТА,
под мотото: „ ВСИЧКИ ЗАЕДНО”

КОИ СМЕ НИЕ
Лайънс клуб "София Диамант" е член на Международната Асоциация на Лайънс клубовете.
Като част от Международното Лайънс движение, основната цел на българските клубове е да работят в полза на обществото и на нуждаещите се.
Мотото "Ние служим" е водещо както за международните така и за българските лайънисти. Основните програми са: превенция и борба с очните заболявания, глухотата, диабетът, наркоманията, развитието на културата, работата с младите хора и международният младежки обмен, международното сътрудничество и разбирателство, здравеопазването на мира и опазването на околната среда.

НАШАТА ИДЕЯ
По повод първи юни – Денят на детето, организираме ПРАЗНИК ЗА ДЕЦАТА, празник на който да сме заедно в игрите, забавленията и в благотворителността под надслов "ВСИЧКИ ЗАЕДНО".

НАШАТА КАУЗА
Изграждане на Център за социална рехабилитация и интеграция на деца и лица с увреждания над 25 години, град София, район Илинден.
Основната цел на социалната услуга е подкрепа на индивидуалното развитие, поддържане и придобиване на нови способности и самостоятелност на лица с различни вид и степен на увреждане, както и подкрепа на лица от различни рискови групи, чрез целенасочени дейности за интеграция и превенция на социалното изключване. Услугата ще включва разнообразни консултативни, терапевтични и рехабилитационни дейности, насочени към създаване, поддържане и разширяване на социалните умения, както и обучение за водене на самостоятелен начин на живот.
Основни дейности на подкрепа, които ще предоставя ЦСРИ - Район Илинден са: рехабилитация и интеграция, социална рехабилитация, когнитивна рехабилитация, терапевтични дейности (логопедична терапия, арт терапия; занимателна терапия; игрова терапия; трудотерапия; ерготерапия и др.), социални консултации, психологическа подкрепа и др.
Центърът за социална рехабилирация и интеграция - приоритет епилепсия и ДЦП е терапевтична услуга за около 40 лица с увреждания.

МЯСТО И ДАТА НА СЪБИТИЕТО
Събитието ще се състои в парк Борисова градина, лятна сцена на 3 юни 2023 г. (събота)
Начало: 11.00 часа. Край: 18.00 часа.
СЪБИТИЕТО ВКЛЮЧВА
- Развлекалелна програма на откритата сцена;
- Забавни игри и танци;
- Ателиета: рисуване на лице, оцветяване на гипсови фигурки, изработване на предмети от естествени материали, изработване на пясъчни картини, колело на късмета и др.;
- Томбола, изненади, награди и много други;

ПАРТНЬОРИ ПО ПРОЕКТА
Столична община, Народно читалище „Света София“

СОЦИАЛНИЯТ ЕФЕКТ:
Емоцията и позитивните послания, които тези общоградски събития носят, имат огромен положителен ефект върху промяната на мисленето, нагласите в обществото. С изградената популярност на подобни събития можем да достигнем емоционално до милионната Софийска общественост. Подкрепата от Ваша страна, ще Ви направи част от този проект и градивно ще допринесе за налагането на позитивния имидж и визията на кампанията. Партньорството в организация като тази, както и широкото медийно отразяване в национален ефир, ще допринесат за налагането на кампания, с цялостна и устойчиво изградена стратегия за социална отговорност.

ГОРЕЩО БЛАГОДАРИМ НА ВСИЧКИ, КОИТО НИ ПОДКРЕПЯТ!
За контакти:
Велизара Тодорова тел. 0888561516; e-mail: velizara.todorova@gmail.com
Искра Тодорова тел. 0884900055; e-mail: iskra.todorova@gmail.com
Светлана Господинова тел. 0888255469; e-mail: sv.vas.gospodinova@gmail.com
Банкова сметка:
IBAN: BG61PRCB92301052872701
BIC: PRCBBGSF ПроКредит Банк

1505 София, ул."Черковна"66Б,
е-mail: lk.diamond2008@gmail.com

WE SERVE!

текст: Организаторите

Къде се намира:

Борисова градина

Как да стигна :

Метростанция Стадион Васил Левски
Автобус 204,604,72,75,76,84,9,94,505
Трамвай 10, 12, 18

С кола:

Може да се паркира на различни места в парка, въпреки че не знам колко е редно. Има безплатни паркинги около стадион Васил Левски и пред стадиона на ЦСКА.

Пие ми се вода:

Заведения и будчици из целия парк.

Пишка ми се:

Тоалетна до детския кът при слона.

Пие ми се вода:

Чешмички на различни места в парка, често изпочупени, но понякога работят. Тази към бул. цар Освободител между Ариана и слона, се води, че е с много хубава вода и Софиянци традиционно си наливат от нея.

Купи ми го:

Като един от най-посещаваните паркове, Борисовата градина е нападната от всякакви търговци на всякакви неща и особено такива, които таргетират детската психика - от балони с хелии, през захарен памук до зорб и колички. Обикновено пикът на търговците е събота и неделя, когато е и пикът на хората - през седмицата е много спокойно и приятно.

Последна редакция: 18.05.2023 г.

реклама
реклама