Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:
Спонсорирано

Детска занималня „Знам и Мога” отваря врати през 2010 година и тогава се занимаваме активно с подготовката за училище и извънкласни занимания на деца от предучилищна и начална училищна възраст. Предлагаме 2 основни услуги: занималня през учебната година (септември – юни) и лятна занималня (юни – юли).

Занималнята започва работа в началото на учебната година и продължава до края на учебните година. Детска занималня “Знам и мога” се намира в центъра на София: бул. Прага 8, в непосредствена близост до пл. Петте кьошета, 20 ОУ „Тодор Минков“, 41 ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ и на пешеходно разстояние от 22 СУ „Георги С. Раковски“ и 19 СУ “Елин Пелин”.
 
Какви услуги предлага занималня „Знам и Мога”?
Детска занималня “Знам и мога” предлага различни услуги и разнообразни формални и неформални занимания за Вашето дете, като:

    • Взимане и водене на детето: При събиране на група деца от едно училище, занималнята предлага взимане от училище и водене в занималнята (когато децата са първа смяна на училище и следобед на занималня) и водене на училище от занималнята (когато децата са втора смяна на училище и сутрин на занималня).

    • Помощ при писане на домашни: Нашите преподаватели ще помогнат на Вашето дете да подготви своите домашни и да отиде спокойно и уверено на училище.

    • Подготовка за учебните занятия в училище: Учителите ни ще помогнат на детето Ви да бъде подготвено за следващия учебен ден, без стрес и напрежение.БЕЛ и математика за ученици

    • Креативни занимания, творчески работилници и рисуване с художник: Тези дейности включват рисуване с професионален художник (при събиране на група от 5 деца и срещу допълнително заплащане), както и творчески работилници. По време на заниманията по рисуване с професионален художник, освен че се забавляват, децата усвояват основните техники за рисуване. Тези дейности помагат на децата да повишат своята креативност и артистичност, както и да си починат след натоварения ден в училище.

    • Роботика и програмиране: Занималнята предлага специализирани ателиета по роботика и програмиране за децата (при събиране на група от 5 деца и срещу допълнително заплащане). По време на тези ателиета децата се учат как да създават роботи и да ги програмират да изпълняват команди, което развива техните технически умения и пространствено мислене.

    • Допълнителни занимания по БЕЛ и математика за учениците в 5. и 6. клас: Знаем, че периодът, в който учениците са в 5. и 6. клас, е основополагащ за тяхното бъдещо кандидатстване и по тази причина, ако родителите имат желание, предлагаме допълнителна подготовка по БЕЛ и математика за учениците в 5. и 6. клас (срещу допълнително заплащане). Часовете по БЕЛ и математика са водени от преподаватели с опит както в училище, така и в изпитите след 7. клас.

    • Игри на открито: Занималнята ни разполага с двор, в който децата могат да творят и да почиват. Освен това се намираме и до няколко градинки, в които водим децата и играем заедно.

Работно време на занималня „Знам и Мога”

Първа смяна: 7:45 – 13:30 или начало на учебните занятия
Втора смяна: след приключване на учебните занятия до 18:30
 
Записване за занималня „Знам и Мога”

Можете да запишете детето си на нашите контакти:

Телефони: 02/943 40 55; 0878 50 30 95;
Имейл: znamimoga@gmail.com
Facebook: Детска занималня “Знам и Мога”
На място на нашия адрес: бул. “Прага” 8 (записването на място става само след предварителна уговорка и потвърждение от наша страна по телефон или имейл)

Повече информация и записване тук: http://znamimoga.org/занималня/

Такси за занималнята през учебната година (15. септември – 31. май)

Таксата се определя спрямо броя дни, които детето е посещавало занималнята през месеца и в нея са включени всички образователни занимания на детето с нашите преподаватели. В таксата не са включени допълнителни разходи за детето (джобни пари, пари за храна и др.)
    • При посещения от 14 дни до пълен месец – 18 лв. на ден.
    • При посещения от 9 до 13 дни – 20 лв. на ден.
    • При посещения под 9 дни – 26 лв. на ден.

* Срещу допълнително заплащане и при събиране на група от 5 желаещи деца предлагаме следните услуги:
    • Роботика и програмиране за всички ученици
    • Рисуване с професионален художник за всички ученици
    • Допълнителни часове по БЕЛ за учениците в 5. и 6. клас
    • Допълнителни часове по математика за учениците в 5. и 6. клас
    • Допълнителни часове по чужд език, който децата изучават в училище

Какво знаем?
Знаем, че да си родител е най – сложната и отговорна работа.
Знаем, че тази работа изисква изключителна всеотдайност, внимание, постоянство.
Знаем, че Вие посрещате с усмивка всеки добър резултат на своето дете и искате повече.
Знаем, че времето Ви е ограничено и се нуждаете от надежден помощник.

Какво можем?
Можем да Ви помогнем в грижите за подготовката на Вашето дете за училище. То ще получи вниманието и насоките, от които се нуждае от професионалисти, с опит и добра педагогическа подготовка.
Можем да Ви помогнем да развиете знанията и уменията на Вашето дете извън подготовката му за училище. С него ще работят специалисти по неформално образование.
Можем да Ви обещаем, че то ще изгради в себе си чувство за дисциплина и отговорност към своите задължения и ще има възможността допълнително да работи върху способностите си, намирайки баланс между учене, отдих и извънкласни занимания.
Можем да Ви предложим уютно място в идеалния център на София- бул. Прага 8, в непосредствена близост до 20 ОУ „Тодор Минков“, 41 ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ и на пешеходно разстояние от 22 СУ „Георги С. Раковски“ и 19 СУ “Елин Пелин”.

Защо да изберете занималня “Знам и мога”?

Ето какво ще направим за Вашето дете:
    • Помагаме на Вашето дете в учебния процес.
    • Осигуряваме баланс между учене, отдих и извънкласни занимания.
    • Съобразяваме се с индивидуалните нужди на Вашето дете.
    • Работим с професионални педагози и психолози.
    • Предлагаме уютна база в идеалния център на София.

Още не сте сигурни? Обадете ни се, елате ни на гости и се уверете сами!

Какво можете Вие?
Да ни се доверите и да бъдете спокойни за сигурността и режима на своето дете.
Да работите заедно с нас в екип и да получавате обратна връзка за начина, по който детето Ви се развива.
Да изберете сами план за плащане на таксата, съобразен с бюджета Ви.

Имате още въпроси?
За повече информация можете да се свържете с нас на телефони 02 943 40 55, 0878 50 30 95, имейл: znamimoga@gmail.com или страницата на занималнята във Facebook.
Не се колебайте, а се обадете сега! Очакваме Ви!

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Повече информация и записване тук: http://znamimoga.org/занималня/

Къде се намира:

бул. “Прага” 8

Как да стигна:

Автобус 260;
Тролей 2,8,9,1,5;
Трамвай 7,1,6,27

С кола:

Зелена зона за паркиране

Контакти:

 +359 2 94 34 055
+359 878 50 30 95
E-mail:  znamimoga@gmail.com

https://www.facebook.com/knowandcandaycare/
http://znamimoga.org

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

Повече информация и записване тук: http://znamimoga.org/занималня/

Последна редакция: 07.09.2023 г.

окт

Ораторско майсторство в KoalaKids

Ораторското изкуство е необходимо навсякъде, целият ни живот е свързан с комуникация. Ето защо би било страхотно да имаме възможността да подготвим децата си да умея ...

Ораторското изкуство е необходимо навсякъде, целият ни живот е свързан с комуникация. Ето защо би било страхотно да имаме възможността да подготвим децата си да умеят да се изразяват по най- добрия начин във всяка житейска ситуация, да бъдат уверени в способностите си, да могат да заявяват себе си и ...

KoalaKids Academy

окт

5+, 9+

-

KoalaKids Academyокт
5+, 9+-

KoalaKids Academy

окт 5+, 9+ -
KoalaKids Academyокт
5+, 9+-

Ораторско майсторство в KoalaKids

Ораторско майсторство в KoalaKids

Ораторското изкуство е необходимо навсякъде, целият ни живот е свързан с комуникация. Ето защо би било страхотно да имаме възможността да подготвим децата си да умеят да се изразяват по най- добрия начин във всяка житейска ситуация, да бъдат уверени в способностите си, да могат да заявяват себе с ...

Спонсорирано
 

Ученическа (1-4кл) и полудневна (2-5г.) занималня в KoalaKids

Ученическата занималня в KoalaKids Academy е насочена към деца от 1-ви до 4-ти клас. Целогодишна полудневна образователна занималня за деца от 2 до 5 години, всеки д ...

Ученическата занималня в KoalaKids Academy е насочена към деца от 1-ви до 4-ти клас. Целогодишна полудневна образователна занималня за деца от 2 до 5 години, всеки делничен ден от 08.00ч. до 13.00ч. 

KoalaKids Academy

6+, 2+

-

KoalaKids Academy
6+, 2+-

KoalaKids Academy

- 6+, 2+ -
KoalaKids Academy-
6+, 2+-

Ученическа (1-4кл) и полудневна (2-5г.) занималня в KoalaKids

Ученическа (1-4кл) и полудневна (2-5г.) занималня в KoalaKids

Ученическата занималня в KoalaKids Academy е насочена към деца от 1-ви до 4-ти клас. Целогодишна полудневна образователна занималня за деца от 2 до 5 години, всеки делничен ден от 08.00ч. до 13.00ч. 

Спонсорирано
реклама
реклама