Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

12 Окт 2023 - четвъртък

online

1430 ч родители безплатно
online 1430 ч
родители     безплатно
Сподели:

С идването на новата учебна година се актуализират отново тревогите ни около честото боледуване, правилното лекуване, добрите практики, изграждането на имунитет и причините за това детето да боледува често и/или тежко.

Ние от аптеки BENU и 1 НАУМ (www.facebook.com/1naum ) знаем колко е важна тази тема, затова ще поговорим с д-р Снежина Лазова, за да Ви подготвим оптимално за предстоящото предизвикателство на есента и зимата.

 Д-р Снежина Лазова, д.м., педиатър, детски пулмолог с богата експертиза, както в общо педиатричната патология, така и в диапазона от заболявания на дихателната система в детска възраст, с фокус върху бронхиална астма и атопия при деца, функционално изследване на дишането, хронична влажна кашлица, дисфункционално дишане и различни форми на респираторни инфекции, преподавател в Катедра по педиатрия в МУ в София, автор и медицински редактор на професионална литература.

За BENU:
BENU e една от най-големите фармацевтични вериги в Европа, пазарен лидер в редица държави, радваща се на широка разпознаваемост.
В края на 2022 г. BENU влезе и на българския пазар като онлайн аптека.
BENU идва в България с мисията да зададе европейско ниво в обслужването и грижата за здравето на българското население. Целта на BENU е да бъде винаги наблизо като доверен здравен експерт за цялото семейство, да даде професионална консултация и добър съвет.

 Вход: свободен

Срещата ще се проведе с Facebook LIVE на страницата на 1 наум - www.facebook.com/1naum

 

текст: Организаторите

Къде

online

Организатор:

1 наум

Организатор:

1 наум

Къде се намира:

online

Последна редакция: 28.09.2023 г.

реклама
реклама