Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:
Спонсорирано

Уважаеми родители, ранните записвания за детска занималня „Знам и Мога“ вече започнаха! Местата вече се запълват, затова побързайте и запазете своето място още от сега.
Занималнята започва работа в началото на учебната година (15. септември 2024) и продължава до края на учебната година (31. май 2025), а местата се запълват по реда на записване. Приемаме деца от подготвителна група до 5. клас.

Къде се намира детска занималня „Знам и Мога“?

Нашата уютна занималня се намира на комуникативно място в центъра на София: бул. Прага 8, в непосредствена близост до пл. Петте кьошета, 20 ОУ „Тодор Минков“, 41 ОУ „Св. Патриарх Евтимий“ и на пешеходно разстояние от 22 СУ „Георги С. Раковски“ и 19 СУ “Елин Пелин”.
 
Какви услуги предлага занималня „Знам и Мога”?

Детска занималня “Знам и мога” предлага различни услуги и разнообразни формални и неформални занимания за Вашето дете, които да му помогнат да се чувства уверено и спокойно в училище, докато развива своите лични качества и създава приятели. Нашите дейности са следните:

    • Взимане и водене на детето: При събиране на група деца от едно училище, занималнята предлага взимане от училище и водене в занималнята (когато децата са първа смяна на училище и следобед на занималня) и водене на училище от занималнята (когато децата са втора смяна на училище и сутрин на занималня).

    • Помощ при писане на домашни: Нашите преподаватели ще помогнат на Вашето дете да подготви своите домашни и да отиде спокойно и уверено на училище.

    • Подготовка за учебните занятия в училище: Учителите ни ще помогнат на детето Ви да бъде подготвено за следващия учебен ден, без стрес и напрежение.

    • Креативни занимания, творчески работилници и рисуване с художник: Тези дейности включват рисуване с професионален художник (при събиране на група от 5 деца и срещу допълнително заплащане), както и творчески работилници. По време на заниманията по рисуване с професионален художник, освен че се забавляват, децата усвояват основните техники за рисуване. Тези дейности помагат на децата да повишат своята креативност и артистичност, както и да си починат след натоварения ден в училище.

    • Роботика и програмиране: Имаме специализирани ателиета по роботика и програмиране за децата (при събиране на група от 5 деца и срещу допълнително заплащане). По време на тези ателиета децата се учат как да създават роботи и да ги програмират да изпълняват команди, което развива техните технически, математически и логически знания и умения, както и пространствено мислене.

    • Допълнителни занимания по БЕЛ и математика за учениците в 5. и 6. клас: Знаем, че периодът, в който учениците са в 5. и 6. клас, е основополагащ за тяхното бъдещо кандидатстване и по тази причина, ако родителите имат желание, предлагаме допълнителна подготовка по БЕЛ и математика за учениците в 5. и 6. клас (срещу допълнително заплащане). Часовете по БЕЛ и математика са водени от преподаватели с опит както в училище, така и в изпитите след 7. клас.

    • Игри на открито: Занималнята ни разполага с двор, в който децата могат да творят и да почиват. Освен това се намираме и до няколко градинки, в които водим децата и играем заедно.

Работно време на занималня „Знам и Мога”

    • Първа смяна: 7:45 – 13:30 или начало на учебните занятия
    • Втора смяна: след приключване на учебните занятия до 18:30

Записване за занималня „Знам и Мога”

Можете да запишете детето си на нашите контакти:
    • Телефони: 02/943 40 55; 0878 50 30 95;
    • Имейл: znamimoga@gmail.com
    • Facebook: Детска занималня “Знам и Мога”
    • На място на нашия адрес: бул. “Прага” 8 (записването на място става само след предварителна уговорка и потвърждение от наша страна по телефон или имейл)
За записване е нужно да попълните и да ни изпратите заявление, което можете да намерите в нашия уебсайт: http://znamimoga.org/занималня/ и да заплатите депозит в размер на 150 лв., който се възстановява/ приспада от последната такса за посещение на Вашето дете.

Промоционални цени за ранни записвания за занималнята през учебната година, валидни до 31.07.2024

Ако се запишете сега, ще можете да се възползвате от нашите промоционални цени, валидни до 31. юли 2024. Таксите за занималнята през учебната година (15. септември – 31. май) са следните:

Месечната такса се определя спрямо броя дни, които детето е посещавало занималнята през месеца и в нея са включени всички образователни занимания на детето с нашите преподаватели. В таксата не са включени допълнителни разходи за детето (джобни пари, пари за храна и др.).
    • При посещения от 14 дни до пълен месец – 19 лв. на ден.
    • При посещения от 9 до 13 дни – 22 лв. на ден.
    • При посещения под 9 дни – 30 лв. на ден.

* Срещу допълнително заплащане и при събиране на група от 5 желаещи деца предлагаме следните услуги:
    • Роботика и програмиране за всички ученици
    • Рисуване с професионален художник за всички ученици
    • Допълнителни часове по БЕЛ за учениците в 5. и 6. клас
    • Допълнителни часове по математика за учениците в 5. и 6. клас
    • Допълнителни часове по чужд език, който децата изучават в училище

Заплащането за занималнята може да бъде направено в офиса ни на адрес: София, бул. “Прага” 8, от 10:30 до 16:00 часа в брой или с карта на ПОС терминал, както и по банков път:
получател: Знам и Мога ООД
Уникредит Булбанк
IBAN: BG 39 UNCR 7000 1521 1128 22
основание за плащане: такса за занималня

Защо да изберете занималня “Знам и мога”?

Можем да Ви помогнем в грижите за подготовката на Вашето дете за училище. То ще получи вниманието и насоките, от които се нуждае от професионалисти, с опит и добра педагогическа подготовка.
Можем да Ви помогнем да развиете знанията и уменията на Вашето дете извън подготовката му за училище. С него ще работят специалисти по неформално образование.
Можем да Ви обещаем, че то ще изгради в себе си чувство за дисциплина и отговорност към своите задължения и ще има възможността допълнително да работи върху способностите си, намирайки баланс между учене, отдих и извънкласни занимания.

Ето какво ще направим за Вашето дете:

    • Помагаме на Вашето дете в учебния процес.
    • Осигуряваме баланс между учене, отдих и извънкласни занимания.
    • Съобразяваме се с индивидуалните нужди на Вашето дете.
    • Работим с професионални педагози и психолози.
    • Предлагаме уютна база в идеалния център на София.

Още не сте сигурни? Обадете ни се, елате ни на гости и се уверете сами!

Имате още въпроси?

За повече информация можете да се свържете с нас на телефони 02 943 40 55, 0878 50 30 95, имейл: znamimoga@gmail.com или страницата на занималнята във Facebook.

Не се колебайте, а се обадете сега! Очакваме Ви!

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За повече информация можете да се свържете с нас на телефони 02 943 40 55, 0878 50 30 95, имейл: znamimoga@gmail.com или страницата на занималнята във Facebook.

Къде се намира:

бул. “Прага” 8

Как да стигна:

Автобус 260;
Тролей 2,8,9,1,5;
Трамвай 7,1,6,27

С кола:

Зелена зона за паркиране

Контакти:

 +359 2 94 34 055
+359 878 50 30 95
E-mail:  znamimoga@gmail.com

https://www.facebook.com/knowandcandaycare/
http://znamimoga.org

*Записване:

Събитието е с предварително записване.

За повече информация можете да се свържете с нас на телефони 02 943 40 55, 0878 50 30 95, имейл: znamimoga@gmail.com или страницата на занималнята във Facebook.

Последна редакция: 14.06.2024 г.

окт

Ораторско майсторство в KoalaKids

Ораторското изкуство е необходимо навсякъде, целият ни живот е свързан с комуникация. Ето защо би било страхотно да имаме възможността да подготвим децата си да умея ...

Ораторското изкуство е необходимо навсякъде, целият ни живот е свързан с комуникация. Ето защо би било страхотно да имаме възможността да подготвим децата си да умеят да се изразяват по най- добрия начин във всяка житейска ситуация, да бъдат уверени в способностите си, да могат да заявяват себе си и ...

KoalaKids Academy

окт

5+, 9+

-

KoalaKids Academyокт
5+, 9+-

KoalaKids Academy

окт 5+, 9+ -
KoalaKids Academyокт
5+, 9+-

Ораторско майсторство в KoalaKids

Ораторско майсторство в KoalaKids

Ораторското изкуство е необходимо навсякъде, целият ни живот е свързан с комуникация. Ето защо би било страхотно да имаме възможността да подготвим децата си да умеят да се изразяват по най- добрия начин във всяка житейска ситуация, да бъдат уверени в способностите си, да могат да заявяват себе с ...

Спонсорирано
 

Ученическа (1-4кл) и полудневна (2-5г.) занималня в KoalaKids

Ученическата занималня в KoalaKids Academy е насочена към деца от 1-ви до 4-ти клас. Целогодишна полудневна образователна занималня за деца от 2 до 5 години, всеки д ...

Ученическата занималня в KoalaKids Academy е насочена към деца от 1-ви до 4-ти клас. Целогодишна полудневна образователна занималня за деца от 2 до 5 години, всеки делничен ден от 08.00ч. до 13.00ч. 

KoalaKids Academy

6+, 2+

-

KoalaKids Academy
6+, 2+-

KoalaKids Academy

- 6+, 2+ -
KoalaKids Academy-
6+, 2+-

Ученическа (1-4кл) и полудневна (2-5г.) занималня в KoalaKids

Ученическа (1-4кл) и полудневна (2-5г.) занималня в KoalaKids

Ученическата занималня в KoalaKids Academy е насочена към деца от 1-ви до 4-ти клас. Целогодишна полудневна образователна занималня за деца от 2 до 5 години, всеки делничен ден от 08.00ч. до 13.00ч. 

Спонсорирано
реклама
реклама