Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

- 7-12 г 700 лв
Сподели:

Преди Великденските празници Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ ви кани да дойдете на театър заедо със своето дете, защото има значение! Театърът дава възможност децата да опознаят по-добре родителите си, а родителите да открият непознати страни от душевността на порасналите си деца.
Само в дните 10, 11, 12 и 13 април може да закупите билети по 7 лв. (от касата или онлайн на www.tba.art.bg) за всички постановки* от афиша на театъра през април, май и юни. Подарете театрално преживяване не само на себе си, но и на своето дете.

Театърът хвърля онзи естествен мост между поколенията и показва на младите, че „възрастта не е порок“, а на по-зрелите, че „умът не е в годините, а в главата“. Кога друг път, ако не след емоционалния контакт с живото изкуство на актьорите от Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“ ще можете да обсъждате с тях морални казуси? Кога в забързаното, нервно ежедневие ще намерите време да поговорите за любовта и красотата, за доброто и лошото? Пък и, честно казано, колко са местата, които бихте могли да посетите заедно с вашите поотраснали деца? Театралният салон е мястото, което може да ви сближи.

*Намалението важи само за постановки, които са продукция на Театър „БЪЛГАРСКА АРМИЯ“.

текст: Организаторите

Последна редакция: 14.11.2017 г.
Прочетена: 703 пъти

реклама
реклама