Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Южен парк

1100 ч всички безплатно
Сподели:

ЛЯТНАТА ВАКАНЦИЯ ЧУКА НА ВРАТАТА И НА МАЛЧУГАНИТЕ ИМ ПРЕДСТОИ ДА СЕ ДВИЖАТ ВСЕ ПО-САМОСТОЯТЕЛНО ИЗ СВЕТА НА ГОЛЕМИТЕ! НО СЕРИОЗНИТЕ ПРАВИЛА И ЗАКОНИ ЗА ВЪЗРАСТНИТЕ ЗА ДВИЖЕНИЕ ПО ПЪТИЩАТА ИМАТ НУЖДА ОТ ПРЕВОД!

НА  1 ЮНИ В ЮЖЕН ПАРК НА ПОМОЩ  ИДВА ЕЗИКЪТ НА СМЕХА И ИГРИТЕ И ЩУРИТЕ ТАНЦИ ЗАЕДНО С ПАРТИ АГЕНЦИЯ "KINETOFUN", ЗА ДА УСПЕЕМ ДА НАУЧИМ СВОИТЕ ДЕЦА КАК ДА СЕ ДВИЖАТ БЕЗОПАСНО! ВЕРИГА ДЕТСКИ МАГАЗИНИ ''КОМСЕД ''  ЩЕ ОСИГУРЯТ НАГРАДЕН ФОНД ЗА ВСИЧКИ УЧАСТВАЩИ! ТАЛАНТИТЕ ОТ ''HighLight Singing Academy'' ЩЕ ЗАБАВЛЯВАТ ДЕЦАТА С ЛЮБИМИТЕ ИМ ДЕТСКИ ПЕСНИ!

СЪОРГАНИЗАТОРИ НА СЪБИТИЕТО СА : БЧК, ГУ ПЪТНА ПОЛИЦИЯ- СОФИЯ, СТОЛИЧНА ОБЩИНА,  ДЪРЖАВНА АГЕНЦИЯ ''БЕЗОПАСНОСТ НА ДВИЖЕНИЕТО ПО ПЪТИЩАТА"

Начало 11:00 ч.- ВХОД ОТКЪМ БУЛ;"ГОЦЕ ДЕЛЧЕВ"

ЗАПОВЯДАЙТЕ НА ОФИЦИАЛНОТО ОТКРИВАНЕ НА ПЛОЩАДКА ПО ПЪТНА БЕЗОПАСНОСТ В РАЙОНА НА ЮЖЕН ПАРК, ЗА ДА ОТПРАЗНУВАМЕ ЗАЕДНО ДЕНЯ НА ДЕТЕТО!

текст: Организаторите

Къде се намира:

Южен парк

Виж на картата

Как да стигнем:

Автобул 74, 76, 102, Тролей 8

С кола:

Има няколко малки паркингчета по периферията на парка, но като цяло в празнични дни се търси доста.

Пие ми се вода:

Носете си водичка, в парка се продава вода на различни места, но на каква цена...

Пишка ми се:

Тоалетната в частта към улица Нишава е просторна и чиста и платена. Има и химически тоалетни на различни места.

Купи ми го:

Ако познавате парка, може тактически да се опитате да избегнете зоните със сергийки, но това действа само при по-малки деца. При по-големите деца, може да пробвате предварително да се уговорите за броя на нещата, които ще купите - например само 2, детето да си знае, че не може и сладолед и надуваема пързалка и патета и царевица и...

Последна редакция: 29.05.2019 г.

20ЮлиСъб

Нови групи в Smarty Kids Младост

Заповядайте на БЕЗПЛАТЕН УРОК по Ментална Аритметика в SmartyKids София Младост, като се регистрирате на http://sofia-mladost.smarty-kids.bg/ или на номер 0885 02 14 53, за да се потопите в света на менталната ...

Smarty Kids Младост

- 5-12г. -
Спонсорирано
реклама
реклама