Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

Pairi Daiza

пон
-
нед
всички -
Оцени: (5/2)
Сподели:

Галили ли сте жираф по главата? Влизали ли сте в корубата на костенурка? Хранили ли сте лемури? Всичко това и още много може да видите в една от най-добрите зоологически градини в момента в света - Pairi Daiza, Белгия.Животните са многобройни, да, има и панди, хипопотами, горили, лъвове, пингвини и животни, на които дори не знам името. Определено един ден не ни стигна да ги разгледаме всичките.Но най-интересното е, че практически се разхождате около и сред животните. Влиза се при кенгуруто и те се разхождат на една ръка разстояние от вас.Може да минавате през въжени мостчета сред огромни павилиони, пълни с розови фламинго.Обявили са време на хранене на животните, в което раздават моркови и други деликатеси, които можете лично да им поднесете.Има затворени помещения с нужната температура и влажност – например индонезийска джунгла. Африканската зона е с колиби със сламени покриви. Има цял кораб, в който може да се влезе и влакче, което обикаля парка.Аквариумите са огромни – може да гледате рибите от всички страни.За децата има голяма и разнообразна зона с най-различни катерушки, много пясък и сини кофи и лопатки, за всички, които желаят.Ако искате не само да разглеждате животните, но да бъдете и част от техния свят – това е мястото и всяка една минута си заслужава. Приятна разходка.

Текст: София играе

Къде се намира:

Белгия

Виж на картата

Как да стигна:

Самолетните билети до София - Брюксел са едни от най-евтините дестинации на нискотарифните компании. От Брюксел има влакове за Pairi Daiza, като може да закупите билет за влак+вход за зоологическата градина и в тази комбинация ползвате намаления.

Контакти:

https://www.pairidaiza.eu/en

Последна редакция: 22.08.2018 г.
Прочетена: 2301 пъти

пон - пет

Следобедна английска занималня с n ...

Jolly English Afternoons е бутикова полудневна английска занималня за деца на 4-7 г. Нашата програма балансирано съчетава Валдорфска педагогика, Монтесори, сугестопедия, Jolly Phonics, изкуство и игри, няколко ...

Jolly Kids

пон - пет 4-7г. -
реклама
реклама