Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

Детският рожден ден е един много чакан празник за всеки малчуган. В дни, в които срещите са ограничени до минимум и времето е студено за игри на открито, ще пропуснете ли това важно събитие?

Разбира се, че не - вижте няколко предложения за рождени дни, съвсем възможни за реализиране по време на локдаун.

Рожден ден у домаДобрите стари рождени дни у дома от едно време започват да се завръщат с пълна сила. Винаги може да поканите няколко най-добри приятелчета и да празнувате мирно и тихо вкъщи. Според изискванията тържества до 15 души са позволени. Може да украсите къщата си или да използвате фирма за украса и кетъринг. Да, ще трябва Вие да подготвите всичко и да чистите след това, но пък е само един ден в годината.

Един изцяло нов и все по-налагащ се начин на празнуване на детски рождени дни е онлайн рожден ден. Започват да се появяват фирми, които предлагат онлайн занимания и онлайн аниматори за рождени дни. Е, не е като истинско, но пак е весело. Потърсете при Щура Лаборатория или някои от фирмите, които предлагат рождени дни с роботи.

На театър за рождения ден


снимка: Младежки театър Николай Бинев - Алиса в страната на чудесата

Театрите не затварят и стават все по-търсен вариант за зимни занимания по време на пандемия. Салоните са запълнени само на 30%, вътре е топло, тихо и уютно, даже в някои театри могат да Ви премерят и температурата на влизане, ако си нямата вкъщи термометър :). Една хубава театрална постановка се помни дълго и може да я обсъждате и дори проигравате дълго след това.

Недостатъкът тук е, че децата няма да могат да си говорят по време на представлението, което означава, че голяма част от забавлението и прекарването на време „заедно“ се губи.

Рожден ден в Ескейп стаяЕскейп стаите станаха много популярен начин за празнуване на детски рожден ден и има защо. Накратко, това са специално проектирани помещения с реалистични декори, в които децата трябва да решат поредица от загадки и да изпълнят мисията за предварително определено време. Вълнуващата история и увлекателните загадки обикновено гарантират, че децата ще се забавляват. Все пак, трябва да знаеш, че някои Ескейп стаи са прекалено страшни, а други – прекалено сложни, затова е важно да избереш Ескейп стая специално за деца. Така си гарантираш, че загадките и атмосферата са съобразени с възрастта и интересите на децата и така те се забавляват истински.

Ако искаш да разбереш повече, кликни тук или ни се обади на 0888 325 566.

Повечето места предлагат кетъринг, така че не е нужно след играта в Ескейп стаята да търсиш ново място за почерпка. Въпреки това обърни внимание какво е включено в цената – сигурно няма да искаш в последния момент да докупуваш вода, сок, чашки, чинийки и тн. Потърси място, което осигурява тези дребни на пръв поглед неща – така ще спестиш време и пари.

Друг важен критерий е това колко души ще се грижат за децата по време на играта и след нея – по този начин освен, че децата ще се забавляват в Ескейп стаята, ще има човек, който да следи настроението да е отлично и след играта, както и че всичко ще е наред с почерпката. Имай предвид, че един аниматор може да се грижи за най-много 5-6 деца. Затова, ако ще каните повече гости, потърси място, което осигурява достатъчно персонал по време на рождения ден.

Колко деца могат да играят в една Ескейп стая? Нашият отговор е максимум 5-6 – все пак влизат в затворено помещение. Също, ако са повече от 5-6, отборния дух започва да се губи. Децата се разделят на по-малки групички, по-активните не позволяват на по-свитите да се включат в разрешаването на загадките. Затова, ако ще каниш повече от 5-6 деца, намери място с повече от една Ескейп стая. Така си гарантираш, че детето ти и гостите му ще останат доволни от партито.

Голямото предимство на Ескейп стаите в момента е, че са с по-малки капацитет и площ от горепосочените места. Така мерките за дезинфекция се спазват стриктно, а по време на рождения ден децата ти няма да имат контакт с други клиенти.

А ето как работим ние от Ескейп стаи Hour Escape, когато става въпрос за организиране на детски рожден ден:
-        Можем да организираме рожден ден за до 12 деца на 10-13 години (Имаме 2 Ескейп Стаи, като във всяка могат да играят до 6 деца едновременно)
-        Ескейп Стаите ни са специално за деца на възраст 10-13 години. В „Клопката“ децата влизат в ролята на заложници и ще трябва да се измъкнат, а в „Имало едно време“ ще правят и развалят магии, а накрая трябва да унищожат Философския камък.
-        Предлагаме различни пакети за детски рожден ден – включват различни неща и са с различна продължителност.

Ако искаш да разбереш повече, кликни тук или ни се обади на 0888 325 566.

Текст и снимки: www.hourescapeforkids.bg

Къде:

Hour escape

*Необходимо е предварително записване:

За резервации тел: 0888 325 566

Къде се намира:

ул. Алабин №31

Как да стигна:

Метростанция Сердика
Трамвай 10,12,18, 5,8,4,12

С кола:

Синя зона за паркиране

Контакти:

0888 325 566
office@hourescapeforkids.bg
www.hourescapeforkids.bg

Работно време:

Всеки ден 10:00 - 22:00
Според резервациите

*Необходимо е предварително записване:

За резервации тел: 0888 325 566

Последна редакция: 23.11.2021 г.

31. 05 - 2. 06

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените о ...

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените от Kaufland България Централни хали ще е домакин на 14 събития, подходящи за всеки вкус и член от семейството, като всички активности са ...

Централни хали

31. 05 - 2. 06

всички

безплатно

Централни хали31. 05 - 2. 06
всичкибезплатно

Централни хали

31. 05 - 2. 06 всички безплатно
Централни хали31. 05 - 2. 06
всичкибезплатно

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените от Kaufland България Централни хали ще е домакин на 14 събития, подходящи за всеки вкус и член от семейството, като всички активности ...

Спонсорирано
реклама
реклама