Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 
Сподели:

За шеста поредна година Столична библиотека в партньорство с ДПП Витоша отправя своето планинско предизвикателство и дава старт на новия сезон на „Библиотека в планината“.

На 1 юни 2021 г. от 11:00 ч. на Детски екостационар „Бели брези“ по случай Международния ден на детето за всички малчугани, любители на книгата и природата сме подготвили много забави с образователни игри за ранно програмиране, лесовъдски игри, въжен тролей, работилница с естествени материали. Децата ще могат да разгледат Музея на совите, да се запознаят с лечебните растения във Витоша планина, да гледат образователни филми за природата. Всеки малчуган ще може да си избере книги от мобилната библиотека „Библиобус“, както и да получи подарък едногодишна читателска карта за Столична библиотека. Планинската ни библиотека също ще бъде обновена с нова литература.

Столична библиотека и ДПП Витоша подготвят разширяване на мрежата от планински библиотеки. Предстои поставянето на шеста къщичка за книги.

Организатор: Столична библиотека

Къде се намира:

Природен парк Витоша

Как да стигна:

Автобус 63 в почивни и празнични дни

С кола:

Детският екостационар е достъпен с кола и има места за паркиране. Намира се по пътя от кв. Бояна към местността Златните мостове, на 1 км след разклона за Копитото.

Последна редакция: 31.05.2021 г.

реклама
реклама