Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

online

26. 10 родители безплатно*
Сподели:

Ревността съпътства човека през целия му живот. Как обаче децата се справят с нея? Има ли разлика с ревността при възрастните? Кой най-често е обект на детската ревност? Как да им помогнем да преодолеят това токсично емоционално състояние по-лесно?
Доника Боримечкова има бакалавърска степен по Предучилищна и начална училищна педагогика и магистърска степен по Психология на развитието. От 2008 година работи в областта на услугите, предоставяни на деца, като 5 години прекарва в работа с деца в масова детска градина. Вече 10 години развива лична практика като психолог и терапевт, в която се е срещала с различни форми на личностни и поведенчески разстройства, депресивни състояния и житейски ситуации, изглеждащи без изход. Постепенно пред нея се откриват възможности да помага ефективно и в корпоративния свят, където е прекарала една не малка част от съзнателния си живот, вече носеща синергията от знанията и уменията на психолог, администратор и организатор под формата на различни тренинги и обучения.
Преподавател е в Център за професионално обучение за социални дейности. Член е на Българското Общество за Лаканианска Психоанализа, групов член на Новата Лаканианска Школа (NLS) и на Световната Асоциация по психоанализа (WAP) както и на сдружение „Дете и пространство“.
Продължава формирането си в посока психоанализа, терапия, консултиране. По-специално интересът и е насочен към един специфичен клон от психоаналитичната практика, а именно учението на Жак Лакан.
Темата е част от Възпитателни решения, които Академия за родители органзиира окомври 2021. https://parentacademy.bg/events/vuzpitatelni-reshenia/

26.10.2021г. от 10.00часа
Запазете си безплатно място тук:
https://bit.ly/3A1Q2Dt

текст: Организаторите

Къде:

online

Организатор:

Академия за родители

Организатор:

Академия за родители

*Необходимо е предварително записване:

Запазете си безплатно място тук:
https://bit.ly/3A1Q2Dt

Къде се намира:

online

*Необходимо е предварително записване:

Запазете си безплатно място тук:
https://bit.ly/3A1Q2Dt

Последна редакция: 21.10.2021 г.

реклама
реклама