Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

- семейни -
семейни    
Сподели:

Време за Коледно настроение? Изключваме телефоните, правим по чаша ароматно какао за всички, гушваме любимите одеалца и възглавници и се събираме около телевизора. Ето част от любимите ни Коледни филми:

1. Чудото на 34-та улица (1994)

Един от най-любимите ми филми за Коледа - завладяваща история, невероятната игра на малкото момиченце, което не вярва в дядо Коледа, но много му се иска да повярва. Филмът е интересен за малки и големи и винаги го включваме в Коледната програма. На български филмът може да се намери и със заглавието "Вярвай в чудеса". Има и по-стара версия на този филм, която е от 1947 година.

2. Гринч (2018)

Един филм, подходящ и за най-малките членове на семейството. Приказката е в рими и не липсва нищо от Коледните моменти - има сняг, украса, настроение и добрият лош Гринч, който мрази всичко това.

 

3. Блатната Коледа на Шрек (2007)

Ако сте почитатели на Шрек, не може да не гледате и неговата Коледна история. Какво точно представлява Коледа и как Шрек иска да организира перфектната Коледа за Фиона и цялото семейство. Смехът е гарантиран за малки и големи.

4. Сам вкъщи (1990)

Какво се случва когато цялото семейство замине, а малкият разбойник остава сам и цялата къща се превръща в място за игра, но и в укрепление срещу лошите, с които се почва една истинска война. Ако Ви хареса, може да гледате и продълженията - Сам вкъщи 2,3,4 и 5.

5. Елф (2003)

Ако търсите комедия - това е филмът. Бъди е отгледан от елфите на дядо Коледа и дори не знае, че е човек.

6. Ледена епоха - Мамутска Коледа (2011)

Сид по невнимание унищожава семейната коледна украса на Мани и попада в „списъка с непослушни деца“ на дядо Коледа. Той се отправя на едно невероятно смешно пътешествие до Северния полюс, за да оправи нещата. В края на краищата, всичко се обърква още повече. Сега от Мани и неговата праисторическа банда зависи дали Коледата ще бъде спасена!

7. Замръзналото кралство (2013) и Замръзналото кралство 2 (2019)

Не са точно коледни, но са приказки на приказките и от любими по-любими, затова защо пък да не ги гледаме отново на Коледа. Има си и снежен човек, и лос, и Свен, и магии, и студ, и лед, и любов.

8. Коледна песен (2009)

Филмът на Дисни е по новелата на Чарз Дикенс. Когато тримата духове отвеждат стария скъперник Скрудж на обиколка, която му помага да прогледне, той открива истинския смисъл на Коледа.

9. Полярен експрес (2004)

Ставайте, оправяйте се и се пригответе за пътуването на живота си! Идва Коледа и ви предстоят шеметни изкачвания и спускания по планините, плъзгане по замръзналите поля, опасно преминаване по мостове над дълбоки пропасти и топъл шоколад, поднeсен от пеещи сервитьори! Не сте си го представяли, но вие сте в Полярен експрес!
Том Ханкс е звездата, а Робърт Земекис - режисьорът, осигурили ни този  празничен филм, заснет с помощта на зашеметяваща анимация, която превръща всеки момент в магия. “Вижте и ще повярвате”, казва скитникът, който ще пътува с вас. Ще видите чудеса. И ще им повярвате.

10.  Договор за Дядо Коледа (1994)

Точно в нощта преди Коледа продавачът на играчки Скот Калвин попада в извънредно неловко положение. Дядо Коледа е паднал от покрива и спешно се налага Скот да го замести.

Приятно гледане! И... весела Коледа!

За най-добрите филми на Пиксар, може да прочетете тук - Кино у дома - 10+ филми на Дисни Пиксар

Последна редакция: 13.01.2023 г.

юли - септ

Лятна ученическа занималня KoalaKids

По повод стартиране на образователната ни академия, ние от KoalaKids Academy имаме специални промоционални пакети за Вашите деца - за едно пълноценно, вълнуващо и не ...

По повод стартиране на образователната ни академия, ние от KoalaKids Academy имаме специални промоционални пакети за Вашите деца - за едно пълноценно, вълнуващо и незабравимо лято!

KoalaKids Academy

юли - септ

6-12г.

-

KoalaKids Academyюли - септ
6-12г.-

KoalaKids Academy

юли - септ 6-12г. -
KoalaKids Academyюли - септ
6-12г.-

Лятна ученическа занималня KoalaKids

Лятна ученическа занималня KoalaKids

По повод стартиране на образователната ни академия, ние от KoalaKids Academy имаме специални промоционални пакети за Вашите деца - за едно пълноценно, вълнуващо и незабравимо лято!

Спонсорирано
юли, авг

Летен курс „Готови за първи клас“

Безспорно тръгването на училище е изключително важен и емоционален момент за всяко дете и неговото семейство. Това е един нов етап от живота, който е основополагащ, ...

Безспорно тръгването на училище е изключително важен и емоционален момент за всяко дете и неговото семейство. Това е един нов етап от живота, който е основополагащ, както за бъдещето му представяне в училище, така за живота като цяло.Ние от KoalaKids Academy знаем това и по тази при ...

KoalaKids Academy

юли, авг

5-7г.

-

KoalaKids Academyюли, авг
5-7г.-

KoalaKids Academy

юли, авг 5-7г. -
KoalaKids Academyюли, авг
5-7г.-

Летен курс „Готови за първи клас“

Летен курс „Готови за първи клас“

Безспорно тръгването на училище е изключително важен и емоционален момент за всяко дете и неговото семейство. Това е един нов етап от живота, който е основополагащ, както за бъдещето му представяне в училище, така за живота като цяло.Ние от KoalaKids Academy знаем това и по тази ...

Спонсорирано
реклама
реклама