Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

до 25. 03 до 12г. безплатно
Сподели:

Дирекция на Природен парк „Витоша“ към Изпълнителна агенция по горите, организира конкурс за детско приложно творчество, по случай #СедмицаНаГората 2022 г.
 Младите творци трябва да изработят декорации, миниатюрни диорами или пана с тематични композиции по свой избор от естествени материали, като дървесна кора, клонки, шишарки, мъх, листа и други. Изискването е участниците да са на възраст до 12 години.

 Готовите творби да се изпратят като снимков материал на поща dppvitosha@iag.bg до 25 март 2022 година. Експертно жури ще оцени творбите и ще определи 20-те най-добри от тях.

 Победителите ще бъдат уведомени лично и трябва да предадат творбите си до 31 март 2022 г. в Националния парков информационен център, на адрес гр. София, ул. "Антим I" №17, от 9.00 ч. до 16.00 ч. За тази цел при изпращане на снимковия материал е необходима следната информация: име и фамилия, възраст, адрес, учебно заведение и телефон за обратна връзка.

Отличените творби ще бъдат представени като изложба на
4 април 2022 г. от 11.00 часа на партерния етаж в сградата на Дирекцията на парка, а избраните победители ще получат официално поощрителни награди.

Организатор: Природен парк Витоша

Последна редакция: 24.02.2022 г.

реклама
реклама