Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

до 15. 5 семейни безплатно
Сподели:

С най-голяма радост искаме да съобщим за първия LEGO конкурс организиран от BricksLog и специалното съдействие на DanKo. Всички награди са предоставени от партньорите ни Ozone.

Конкурсът „Светът на Чудесата“ ще се проведе между 01.04.2022 и 15.05.2022, което ви дава 45 дни да създавате фантастични LEGO творения. Трите категории ще позволят на всички да развинтят своето въображение.

Фантастично приключение
Създайте един фантастичен свят, който може да бъде сцена от приключение. Може би ще има дракони или динозаври, а защо не извънземни? Можете да включите Батман, Железния човек или някой друг супергерой, който харесвате. Няма ограничения за размера и ще се радваме на всичко фантастично, което ще измислите!

Минифигурка Пазител на Света и Разрушител на Светове
Във всяка вселена има пазители и разрушители, или както обичахме да им казваме – нашия и лошия. Тук искаме от вас да направите по една минифигурка, която да представлява Пазител на Света, или казано иначе добрият герой, както и една за неговия противник – Разрушител на Светове. Можете да участвате и само с една фигурка, но винаги трябва да упоменавате за коя от двете категории е вашия герой или разрушител. Можете да добавите всякакви оръжия и аксесоари към вашите фигурки.

Фантастично превозно средство
Създайте фантастично превозно средство, което да превозва вашите герои. Може да бъде всичко – космически кораб, подводница теглена от делфини или летящи коли. Билдът може да бъде микро, размер за минифигурка или дори по-голям.

Още подробности и правилата на конкурса, може да прочетете ТУК

Организатор: https://brickslog.com

Последна редакция: 17.05.2022 г.

реклама
реклама