Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

гр.Брацигово

10. 09 7-18г. 3000 лв*
гр.Брацигово 10. 09
7-18г.     3000 лв*
Сподели:

Камара на архитектите в България РК София Облат съвместно с Камара на строителите в България и Община Брацигово канят деца на възраст от 7 до 18 годишна възраст да вземат участие в предизвикателството на детската архитектурна работилница „МАКЕТИ НА МЕЧТИ“ на 10 септември от 10 ч. в Историческия музей на гр.Брацигово.

Под ръководството на архитекти и творци в продължение на 4 часа участниците ще работят по триизмерно изобразяване на най-съкровената си мечта.

Основно изискване при попълване на регистрацията за записване е описанието в кратка форма на мечтата, чиито макет ще изпълни участника. Всички модели трябва да бъдат изпълнени на място с предоставените от организаторите материали за работа. Част от посланието на задачата е да бъдеш подготвен със своето съкровено желание, да можеш да го формулираш, но и да намериш най- добрите изразни средства, чрез които с наличните материали да го покажеш в триизмерна форма.

В началото на събитието ще бъдат оповестени критериите на журито за конкурс между участниците.

Очакват ви много изненади, подаръци и добро настроение. А най-хубавото е, че вие ще бъдете първите създатели на „Музей на мечтите“, в който в рамките на няколко месеца ще бъдат експонирани направените в архитектурната работилница „Макети на мечти“.

ФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

За допълнителна информация, можете да пишете на имейл darch@kab-so.com

текст: Организаторите

*Необходимо е предварително записване:

ФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

Къде се намира:

гр.Брацигово

Контакти:

https://www.bratsigovo.bg/

*Необходимо е предварително записване:

ФОРМА ЗА РЕГИСТРАЦИЯ

Последна редакция: 30.08.2022 г.

реклама
реклама