Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

парк "Студентски"

21 - 24. 9 всички безплатно
парк "Студентски" 21 - 24. 9
всички     безплатно
Сподели:

Фестивалът е част от Календара на културните събития на Столична община в раздел "Значими събития"

Добре дошли във фантастичния свят на Парк Фест!
Фестивалът се завръща с още по-голямо, по-вълнуващо и по-креативно шесто издание в Студентски град от 21ви до 24ти септември 2023г.!

Музика, изкуство и безкрайно забавление - всичко това ще намерите на Парк Фест ! Събирайки едни от най-добрите изпълнители от различни жанрове, ще ви предоставим незабравими моменти под открито небе. От рок и поп, до хип-хоп, джаз и фолклор – концертите ще задоволят всеки музикален вкус.

Арт зона - за всички обичащи изкуството! Арт класове, автентични творчески практики от цял свят, живопис - изживейте красотата на творчеството през погледа на талантливите творци на Базар на изкуствата.

Пъстро разнообразие от сценични изпълнения ще ви потопят в света на музиката, танците, театъра, литературата и цирковото изкуство.

Безплатната целодневна спортна зона е достъпна за всички. Активностите на открито са най-приятният и забавен начин да сме здрави и добра форма.

Храна и напитки, които ще задоволят всеки вкус! От неустоими street food изкушенията до гурме шедьоври, нашите фууд-тръкове и барове ще удовлетворят дори най-изисканите гастрономични желания.

Развлечения за цялото семейство! Децата ще се насладят на най-впечатляващия лунапарк в България, специални спортни занимания, еко активности, работилници и забавления, а родителите ще имат време да се отпуснат и да се насладят на релаксиращата chill-out зона.

Събитието ще се проведе в зеленото сърце на София – парк „Студентски“ в Студентски град.

Събитието е с ВХОД СВОБОДЕН.

Забавление, музика и усмивки ви очакват на Парк Фест - събитието, което не се описва, а се преживява!

21.09 - Дара Екимова
22.09 - Мария Илиева
23.09 - 100 Кила
24.09 - Тома Здравков

текст: Организаторите

Къде се намира:

Студентски град

Как да стигна:

Автобус 123,69,70,94,413, 280,294,N2

С кола:

Свободна за паркиране зона

 

Последна редакция: 20.09.2023 г.

реклама
реклама