Абонирай се
информация според възрастта

реклама
 

- 7+ г -
7+ г    
Сподели:

Ако при най-малките 0-3г., основният въпрос е КАК да организираме рождения ден, а при възрастта 3-7г. - КЪДЕ да го организираме, за по-големите, които вече стават по-самостоятелни на възраст 7+ години, въпросът е вече основно КАКВО ДА ОРГАНИЗИРАМЕ?

ЗАБАВЛЕНИЕ, ЗАБАВЛЕНИЕ, ЗАБАВЛЕНИЕ!


снимка: Funtopia

Естествено, основната идея на празника е да се забавляваме. Тук възможностите са безкрайни – от рождени дни с катерене – през лятото или през зимата, рождени дни с картинг, рождени дни със скачане на батуткаране на ски на закрито, до съвсем тихи момичешки рождени дни с рисуване върху порцеланови съдове. Според желанията и финансовиете възможности, може да организирате и рождени дни с езда, минерални басейни, гребане с каяк или летене с парапланер.

Организаторите предлагат партита със сглобяване на роботи, парти с ролери или зимни кънки, био игри, стрелба с лазери, химически лаборатории. И ще Ви издам и една тайна - сега Ви се е паднало да участвате във всички тези предизвикателства, под предлог, че го правите заради децата.

Вижте още предложения, идеи и места за детски рождени дни.

ЗА МАЛКИ ИНТЕЛЕКТУАЛЦИ


снимка: Музейко

Ако свързвате забавлението с научаването на нови неща (нещо, което на мен ми е любимо), първо трябва да се уверите, че и детето Ви е на същата вълна. А дори и да не го грабва много идеята, днес в музеите се организират страхотни рождени дни, в които децата не само се забавляват, но и съвсем като на игра, научават нови неща. Потърсете предложенията за рождени дни на Музейко и Техномаджикленд, както и в някои от другите музеи като Национален политехнически музей. Всички те предлагат организиране на рождени дни за малчугани и имат опит в празнуването на рождени дни.

ESCAPE ROOMS


снимка: Questomania

Ескейп стаите са едно от забавленията, които много се развиха през последните години. Вече има много такива из София, които предлагат различни сюжети и имат различна политика за рождени дни – някои поемат цялата организация, други Ви предоставят само помещение, а вие носите яденето и тортата. Има стаи, които предлагат едновременно да се играе в няколко помещения, и там децата се разделят на групи – това е в случай, че решите да поканите повече деца. Обикновено това е забавление, подходящо за деца 8+ или 9+ години, проверете първо точно какви са стаите – има истории, от които децата са очаровани и има такива, които са за по-големи и направо са плашещи. След един такъв рожден ден, дъщеря ми два дни спа в нашето легло, защото в стаята имало кръв, убийство и не знам още какви ужаси.

Вижте на картата на София играе КЪДЕ - предложения за места в София, където може да празнувате детски рождени дни.

НИСКОБЮДЖЕТНИ ПРЕДЛОЖЕНИЯ


снимка: София играе, тролей и въжени забавления до хижа Момина скала

Ако не искате или не можете да отделите голяма сума пари за празника, това не значи, че не може да го организирате. За да Ви излезе по-евтино, първото нещо е да търсите предложения, в които Вие може да закупите тортата, да организирате хапването, като донесете пица и безалкохолни. Ако сезонът е подходящ, може да спестите много средства, като организирате рождения ден на открито в планината – на поляната на хижа Момина скала, например, на Бистришки езера или дори в някой парк на София – в парк Овча купел има много маси и пейки, подходящи за рождени дни.

На всяко от местата може да поканите организатори на работилници и експерименти за деца, които да забавляват малчуганите за определен период от време. Местата на закрито са по-малко, но може да използвате ресторанти, кафенета, а и парти у дома си остава винаги добро предложение. Да, изисква доста голяма организация, но може да потърсите игри и украси и да стане страхотен купон.

Да купите билети за първия ред за кино или театър, също е начин да зачетете рожденика, да направите нещо извън ежедневието, да го накарате да се почувства специален, празничен и щастлив.

Весел празник!

РОЖДЕН ДЕН ЗА 3-7г. - КЪДЕ ДА ПРАЗНУВАМЕ?

РОЖДЕН ДЕН ЗА 1-3г. - КАК ДА ПРАЗНУВАМЕ?

Последна редакция: 23.11.2021 г.

31. 05 - 2. 06

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените о ...

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените от Kaufland България Централни хали ще е домакин на 14 събития, подходящи за всеки вкус и член от семейството, като всички активности са ...

Централни хали

31. 05 - 2. 06

всички

безплатно

Централни хали31. 05 - 2. 06
всичкибезплатно

Централни хали

31. 05 - 2. 06 всички безплатно
Централни хали31. 05 - 2. 06
всичкибезплатно

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата и безплатна детска програма за 1-ви юни в Централни хали

Богата културна програма бележи откриващия уикенд на „Сцена Централни хали“. От 31 май до 2 юни сцената за култура, изкуства и наука във възстановените от Kaufland България Централни хали ще е домакин на 14 събития, подходящи за всеки вкус и член от семейството, като всички активности ...

Спонсорирано
реклама
реклама